Op 29 september 2019 tekenden Nomilk2day en Kennispoort Regio Zwolle een partnerovereenkomst. Nomilk2day is net als Kennispoort ook actief in de agri- en foodindustrie. Na een gesprek met Kennispoort stelde managing partner Wim van de Worp vast dat een samenwerking de wederzijdse activiteiten zou kunnen versterken.

Succesvol partnership

Van de Worp: “Wij komen bij veel ondernemingen en ondernemers die met innovaties bezig zijn en mogelijk kunnen wij de link leggen met Kennispoort. Aan de andere kant komt Kennispoort met ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie in aanraking waar mogelijk vraagstukken rondom recruitment zijn. Hier zouden wij vanuit onze expertise weer een rol in kunnen spelen. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een succesvol partnership.”

Over Nomilk2day

Nomilk2day heeft jarenlange ervaring in recruitment & executive search in de agribusiness, food & industry en beschikt over een groot netwerk. Zij bemiddelt talent, professionals, managers en directeuren voor een vaste of tijdelijke rol met de keuze uit interim en detachering.

Samenwerken met Kennispoort

Wil jij ook graag samen met ons aan de slag om ondernemers met kansrijke ideeën verder helpen? Bijvoorbeeld door de inzet van expertise uren voor ontwikkeling van een businessplan, of door samen te werken in de organisatie van evenementen. Toegang geven tot het eigen netwerk of een financiële bijdrage leveren aan Kennispoort kan ook. Neem dan contact met ons op via info@kennispoortregiozwolle.nl of tel. 038 – 202 2020.

 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.