Soorten financiering

Er zijn veel verschillende soorten financiering. Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende vormen van financieringen:

  • Geld van familie en bekenden
  • Lening bij een bank of fonds
  • Subsidies en andere overheidsregelingen
  • Geld van particuliere investeerders
  • Crowdfunding
  • Geld van investeringsfondsen

Welke financiering het beste bij jouw bedrijf past, is onder andere afhankelijk van de ontwikkelingsfase van je bedrijf en wat je wilt financieren. Uiteraard speelt ook het risico van jouw onderneming een rol. Hiermee bedoelen we hoe groot het risico is dat je met jouw bedrijf of idee géén geld verdient.

 

Of je nu bezig bent met het uitwerken van een idee, al een paar producten hebt verkocht of wilt doorgroeien met je bedrijf: iedere fase biedt financieringsmogelijkheden.

 

Wat je nodig hebt voor het regelen van financiering

Als je een financiering nodig hebt, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Je moet mensen overtuigen van jouw bedrijf of idee. Zorg er daarom voor dat je minimaal een goede business case, ondernemingsplan, financiële voorspelling, presentatie of pitch van jouw idee of bedrijf hebt.

 

Waar we je mee kunnen helpen

Als je nog geen goed(e) business case, ondernemingsplan en presentatie/pitch hebt, moet je daar mee beginnen. Het is de basis voor iedere financiering. Als je dat wilt, kunnen we je daarbij helpen.

 

Een financiering vinden

Is jouw business case op orde? Heb je een goede pitch/presentatie? Dan kunnen we je helpen bij het vinden van een financiering die bij jouw bedrijf of idee past.

 

Voor elk van de bovenstaande vormen van financiering kunnen wij je in contact brengen met een financier. Bijvoorbeeld een van onze financieringspartners of andere financiers die passen bij jouw bedrijf. Die partij kan je dan weer verder helpen en/of zorgen voor geld voor jouw onderneming of idee. Een ding is zeker: we helpen je altijd verder.

 

Een afspraak maken

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug om een afspraak met je te maken. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen. Je bereikt ons op 038 202 2020.

Neem contact met mij op

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.