Wil jij met je bedrijf zakendoen in een van de volgende Scandinavische markten: Finland, Noorwegen, Denemarken of Zweden? Of je omzet in Scandinavië vergroten? Doe dan mee met de International Trade Track Scandinavië. Tijdens de Trade Track ga je met een kleine groep medeondernemers en experts aan de slag met de doelen en ambities van jouw onderneming. In drie bijeenkomsten maak je werk van jouw exportstrategie en actieplan.

Aanmelden

Wat levert de Trade Track op? 

  • Alle informatie die je nodig hebt om de Scandinavische markt te betreden. 
  • Kennis over de verschillende Scandinavische landen, zodat je goed weet welke markt het beste bij jouw bedrijf aansluit. 
  • Een persoonlijk actie- en stappenplan. 
  • Contact met landen-experts. 

Programma 

De bijeenkomsten vinden standaard plaats op vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur bij Kennispoort Regio Zwolle of bij een deelnemend bedrijf. 

Vrijdag 27 september 2024 bijeenkomst 1: Kennismaking en introductie Scandinavië 

Gastspreker: Callette Terhaerdt Losic, Market Link Scandinavia uit Zweden 

Vrijdag 25 oktober 2024 bijeenkomst 2: Ondersteuningsmogelijkheden 

Gastspreker: Maureen van der Wijngaart, Landenadviseur Nordics en Baltics, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Vrijdag 22 november 2024 bijeenkomst 3: Inspirerend verder  

Gastsprekers: Inspirerend bedrijf

Over Trade Track 

De Trade Track is interessant voor ondernemers die willen starten met internationaal zakendoen in Scandinavië. Maar ook internationaal actieve ondernemers die nieuwe inzichten willen zijn welkom. Sprekers met kennis over de Scandinavische markten geven presentaties tijdens de bijeenkomsten. Gezamenlijk optrekken met andere ondernemers is onderdeel van het traject. Naast deze sessies is er ruimte voor individuele begeleiding vanuit Kennispoort. Bekijk het nieuwsbericht en de video van de International Trade Track Duitsland om een goed beeld te krijgen van de Trade Track.

Aanmelden 

Meld je aan voor de International Trade Track Scandinavië. Deelname aan de Trade Track is kosteloos. Let op: er zijn maximaal zes plaatsen beschikbaar. Na aanmelding neemt een van onze adviseurs contact met je op om te kijken of je binnen het traject past. Daarna volgt een definitieve bevestiging van je deelname.   

Samenwerking 

De International Trade Track Scandinavië wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle vanuit het GO4EXPORT programma, met speciale dank aan gastsprekers van het traject: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Market Link Scandinavia.

In samenwerking met

Logo Go4Export

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.