De strijd om het Witte Huis is in volle gang. Op dinsdag 5 november 2024 zijn de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Krijgen we Trump of toch weer Biden? En als Trump president wordt, zijn we daar in Europa op voorbereid?

Met de verkiezingen in de Verenigde Staten op komst, duiken Arend Jan Boekestijn en Tim de Wit in de campagne, de belangrijkste verkiezingsthema’s en wat de gevolgen zijn voor jou als ondernemer. Meld je aan voor De VS Draait Door op woensdagmiddag 23 oktober 2024.

Aanmelden

Voor wie?

Doe je zaken over de grens? Wil je meer weten over de impact van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou!

Programma

De bijeenkomst heeft een afwisselend programma waarin Arend Jan en Tim met humor je vakkundig wegwijs maken in de Verenigde Staten. Kom meer te weten over de kandidaten, de belangrijkste thema’s en de mogelijke impact voor jou als ondernemer en de wereldeconomie. Waar moet je rekening mee houden en waar liggen kansen? De actualiteit speelt hierin een belangrijke rol. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Na afloop is er een netwerkborrel met fingerfood.

De inloop van de bijeenkomst is om 15.00 uur. De bijeenkomst start om 15.30 uur en eindigt om 18.30 uur. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst De VS Draait Door. Deelname is kosteloos. Er is ruimte voor honderd personen. Mochten alle plaatsen bezet zijn, geven wij voorrang aan ondernemers.

Heb je vragen? Neem contact op met Romy Miskotte via romy@kennispoortregiozwolle.nl.

In samenwerking met

Logo Koninklijke MetaalunieLogo Exportclub NoordLogo Ik Ben Drents OndernemerLogo Go4Export

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.