Waar wij je bij helpen

Internationaal zakendoen is een breed begrip. En er zijn heel veel vragen die je als ondernemer kunt hebben als je in het buitenland zaken wilt doen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

  • Ik wil exporteren, hoe pak ik dat aan?
  • Met welke buitenlandse wet- en regelgeving moet ik rekening houden?
  • Waar vind ik internationaal geschoold personeel?
  • Ik wil weten of er vraag is naar mijn producten in het buitenland. Hoe kom ik daar achter?
  • Hoe vind ik een partner in het buitenland?

 

Een greep uit onze oplossingen

De bovenstaande vragen zijn een aantal voorbeelden waarbij wij je verder kunnen helpen. We hebben allerlei oplossingen die je helpen als je internationaal wilt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Wat je van ons kunt verwachten

Zodra je contact met ons opneemt, maakt een van onze adviseurs een afspraak met je. Tijdens deze afspraak leg je uit waar je hulp bij nodig hebt.

 

Soms helpen we je direct door inhoudelijk advies te geven. In andere gevallen verwijzen we je door naar een andere partij in ons (internationale) netwerk die je verder kan helpen. Dat kan bijvoorbeeld een andere ondernemer of het onderwijs zijn. Of een organisatie die veel over een bepaald onderwerp weet. Welke oplossing geschikt is voor jouw bedrijf, hangt af van je vragen en wensen. Een ding is zeker: we helpen je altijd verder.

 

Een afspraak maken

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug om een afspraak met je te maken. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen. Je bereikt ons op 038 202 2020.

Neem contact met mij op

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.