Regio Zwolle

Regio Zwolle bestaat uit 22 gemeenten in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland en Drenthe.

 

Ondernemers, onderwijs, maatschappelijke organisaties en overheden werken in deze regio samen aan allerlei vraagstukken.

Meer over Regio Zwolle

Diensten

Wij helpen (startende) ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle kosteloos bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Wij helpen bijvoorbeeld bij het maken van een goed businessplan, het regelen van financiering, het vinden van samenwerkingspartners en het inschakelen van de hulp van studenten.

Bekijk onze diensten

Ons netwerk

Kennispoort Regio Zwolle heeft een groot netwerk in verschillende sectoren. Dit netwerk gebruiken we om ondernemers en medewerkers van bedrijven in Regio Zwolle in contact te brengen met iemand die veel weet over een bepaald onderwerp.

Ondernemerskringen

Kennispoort werkt samen met netwerkorganisaties uit de verschillende gemeenten in Regio Zwolle. Door een partnership, ...

Lees meer over ondernemerskringen.

Financieringspartners

Zoek je financiering om je innovatie verder te kunnen ontwikkelen? Of wil je met je bedrijf groeien en ben je op zoek naar kapitaal om op te schalen? Wij helpen je, samen met onze Lees meer over financieringspartners.

Sectoren

Zeven sectoren in Regio Zwolle zijn aangemerkt als regionale speerpunten. Het gaat om de bewezen sectoren agri & food, health, kunststoffen, maakindustrie en de veelbelovende sectoren e-commerce, logistiek en vrijetijdseconomie.

Bekijk speerpunt sectoren
Portret Johan Laarman van het Vershuus
Portret Liselotte Volkers van Volcare
Portret Dick van de Steeg van Battery Control Europe
"Elke keer als ik na een gesprek naar huis fiets, heb ik de energie om weer door te gaan."

Liselotte Volkers - Volcare, Heerde

Contact

Ben jij ondernemer in Regio Zwolle en wil je starten of groeien? Heb je behoefte om te sparren? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze contactpagina

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.