Over ons

 

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in de regio Zwolle bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Dat doen we sinds 2004 en kosteloos; we zijn een stichting en worden gefinancierd door Provincie Overijssel, Provincie Drenthe, Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, 22 gemeenten en onderwijsinstellingen in de regio Zwolle en bijdragen van partners.

We weten veel over:

  • Vernieuwend ondernemerschap
  • Innoveren
  • Zaken doen in het buitenland

We brengen ondernemers, onderwijs en overheid in contact met elkaar. We zorgen er samen met partners voor dat deze partijen samenwerken aan innovaties en kennis en ervaring met elkaar delen.

 

Ondernemers begeleiden

Wij begeleiden ondernemers van idee tot realisatie. We geven advies, brengen mensen met vragen en kennis bij elkaar en dragen bij aan de opstart en ontwikkeling van projecten en activiteiten die ondernemers in de regio Zwolle versterken. Dit doen we in goed vertrouwen en kosteloos. We helpen bijvoorbeeld bij:

Bekijk ook onze voorbeelden van ondernemers en bedrijven die we hebben geholpen.

 

Evenementen voor inspiratie, kennis en nieuwe contacten

Daarnaast organiseren we evenementen om kennis over te dragen, te inspireren en mensen met elkaar in contact te brengen. Denk aan congressen, workshops, masterclasses, trainingen, webinars en handelsmissies.

Neem contact met ons op

Ben jij ondernemer in de regio Zwolle en wil je starten of groeien? Heb je behoefte om te sparrenNeem contact met ons op. We helpen je graag verder!

"Bij Kennispoort zijn ondernemers altijd in de lead! En zo hoort dat ook! Het is prachtig om ondernemers te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun ideeën/innovaties. Via Kennispoort slaan de ondernemers en de vele deskundige partners de handen ineen. Het moment dat een innovatieve dienst of product daadwerkelijk op de markt komt is uiteraard het allermooiste."

Wilma van Ingen - Raad van Toezicht

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug