Over ons

Innovatie en groei stimuleren

De regio Zwolle is een economische toplocatie waar het bruist van nieuwe ideeën. Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van deze ideeën en helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle.

 

Ondernemers kosteloos verder helpen

Dit doen wij sinds 2004, toen Kennispoort Regio Zwolle werd opgericht door Hogeschool Windesheim, Provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Kamer van Koophandel Oost Nederland (vestiging Zwolle). In al die jaren zijn er steeds meer mensen aan Kennispoort verbonden. Mensen die allemaal een doel hebben: ondernemers verder helpen.

Kennispoort is een stichting en ontvangt subsidie van de overheid en bijdragen van partners. Om die reden zijn wij in staat ondernemers kosteloos te begeleiden bij hun vernieuwing of innovatie.

Lees meer over onze diensten, evenementen en netwerkfunctie in onze brochure:

 

"Bij Kennispoort zijn ondernemers altijd in de lead! En zo hoort dat ook! Het is prachtig om ondernemers te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun ideeën/innovaties. Via Kennispoort slaan de ondernemers en de vele deskundige partners de handen ineen. Het moment dat een innovatieve dienst of product daadwerkelijk op de markt komt is uiteraard het allermooiste."

Wilma van Ingen - Raad van Toezicht

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug