Snel in contact met de juiste studenten

Er zijn veel verschillende opleidingen en onderwijsinstellingen. Daarom is het vinden van de juiste studenten voor bepaalde vraagstukken niet altijd makkelijk. We hebben goede contacten bij verschillende onderwijsinstellingen in Regio Zwolle. Hierdoor zijn we snel in staat studenten te vinden die jou kunnen helpen. We werken samen met:

 • Aeres Hogeschool
 • Hogeschool Windesheim
 • Cibap
 • Landstede MBO
 • Deltion College
 • Menso Alting Zwolle

 

Werkwijze

Samen met een adviseur van Kennispoort bespreek je wat je vraag is, wat je wilt laten onderzoeken of wat je idee is. Met deze informatie gaat de adviseur op zoek naar studenten. Kennispoort, docenten en coaches van een of meerdere onderwijsinstellingen selecteren een groep studenten.

 

Briefing en voorstel

Als de studenten zijn geselecteerd, geef je ze een briefing. Je vertelt ze wat je ideeën zijn, wat je onderzocht wilt hebben of wat je wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • het uitwerken van een businessidee
 • het ontwikkelen van een creatief idee
 • het meehelpen bij het uitwerken van een advies
 • ondersteuning bij de uitvoering van jouw plannen

Je deelt relevante bedrijfsinformatie met de studenten. Soms maken de studenten een voorstel. In dit voorstel staat wat de studenten voor je gaan doen en wat ze gaan opleveren.

 

Begeleiding en contact

Als het voorstel van de studenten akkoord is, gaan ze voor je aan de slag. Tijdens deze periode begeleiden docenten de studenten. Soms worden ook vakexperts ingeschakeld. Dit hangt af van de situatie. Als dat kan, wordt de uitvoering van je project gekoppeld aan de lesstof die de studenten op dat moment vanuit het onderwijs ontvangen. Dit zorgt voor een mooie combinatie tussen theorie en praktijk.

 

Uit ervaring weten we dat het belangrijk is om contact te houden met de studenten. We weten ook dat de kwaliteit hoger is als studenten in een multidisciplinair team met verschillende opleidingsniveaus (mbo/hbo) samenwerken. We adviseren om goed bereikbaar te zijn voor de studenten en op initiatief van de studenten af te spreken en te sturen op het resultaat. Dit levert uiteindelijk het beste resultaat op.

 

Kosten

Onze hulp kost je niets. Afhankelijk van je vraag of opdracht kunnen er wel kosten zijn om studenten in te zetten. Dit is niet altijd het geval en verschilt per onderwijsinstelling en per vraag/opdracht. Als er kosten zijn, wordt dit vooraf met je afgestemd.

 

Een afspraak maken

Wil jij de hulp van studenten inschakelen? Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug om een afspraak met je te maken. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen. Je bereikt ons op 038 202 2020.

Neem contact met mij op

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.