Wat ga je doen?

We werken in het team strategie en positionering nauw samen met elkaar en met onze collega’s van events. Het is misschien een cliché, maar bij ons is echt geen dag hetzelfde! Opdrachten zoals deze kun je verwachten:

 • Teksten schrijven, voor bijvoorbeeld onze website
 • Socialmediaberichten en nieuwsbrieven maken
 • WordPress website bijhouden
 • Ondersteunen bij evenementen
 • Ondersteunen bij het opnemen van video’s en het maken en beheren van content
 • Meewerken aan het ontwikkelen van grafische en interactieve uitingen

We willen je zoveel mogelijk van het communicatievak laten zien. Zo kun je echt ontdekken wat je leuk vindt om te doen en kom je erachter waar je in wilt groeien!

 

Wat kun je verwachten?

 • Je maakt onderdeel uit van een jong en gezellig strategie en positionering team
 • Een goede stagevergoeding
 • Genoeg tijd om aan je schoolopdracht te werken (ook belangrijk)
 • Begeleiding van marketing & communicatieprofessionals (met ervaring als stagiaires bij Kennispoort)

Ervaringen van stagiairs die je voor gingen

‘Tijdens mijn meewerkstage bij Kennispoort Regio Zwolle heb ik de kans gekregen om communicatie-ervaring op te doen, gebaseerd op mijn persoonlijke voorkeuren. Zo heb ik verschillende verhalen van groeiende ondernemers binnen regio Zwolle mogen uitwerken en heb ik de interne kerstborrel mogen organiseren. Ik kijk terug op een leerzame en leuke periode’, vertelt Jurre, oud-stagiair van de opleiding communicatie aan hogeschool Windesheim.

 

‘Wat is Kennispoort een leuke organisatie met fijne collega’s! De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Ik heb veel mogen leren over het opzetten van communicatiecampagnes, het schrijven van persberichten, het beheren van de website en socialmediakanelen, interviewen, artikelen schrijven en ga zo maar door! Grote dank aan mijn stagebegeleiders voor jullie begeleiding en leerzame inzichten!’, vertelt Janou, oud-stagiair van de opleiding communicatie aan hogeschool Windesheim. 

 

Wil je stage bij ons lopen of heb je nog vragen?

Denk jij dat deze meewerkstage bij jou past? Krijg je zin om stage bij ons te lopen? Laat het ons weten! Stuur jouw sollicitatiebrief inclusief CV naar Iris Viola via iris@kennispoortregiozwolle.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Iris via 06 – 365 000 21.

 

Over Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle is er voor alle ondernemers in Regio Zwolle. Wij helpen bedrijven in Regio Zwolle innovatie, internationaal zakendoen en transities als duurzaamheid of digitalisering.

 

We geven onafhankelijk, kosteloos en praktisch advies over het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Verder inspireren we ondernemers, delen wij kennis en brengen wij bedrijven samen via onze evenementen.

 

Kennispoort Regio Zwolle is een stichting. We werken in opdracht van vier provincies, de 22 gemeenten die samen Regio Zwolle vormen, verschillende onderwijsinstellingen (zowel MBO als HBO) en we werken samen met de regionale werkgeversorganisaties. Gezamenlijk zijn zij vertegenwoordigd in de Economic Board Regio Zwolle.

Strategie en positionering

Maak alvast kennis met ons!

Iris Viola

adviseur creatie en communicatie

Romy Miskotte

medewerker communicatie en events

Julie Spaargaren

adviseur events en communicatie

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.