Waar wij je bij helpen

Als je innoveert, ontstaan er vanzelf vragen. Vragen waar je niet altijd een antwoord op hebt. Wij helpen je met het beantwoorden van deze vragen. Zo kun jij verder met innoveren en groeien. Hieronder vind je een aantal van deze vragen:

  • Ik wil innoveren, hoe begin ik? Welke methodes om te innoveren zijn er? En welke stappen moet ik zetten en in welke volgorde?
  • Hoe kom ik aan geld om mijn innovatie te ontwikkelen? Kan ik financieren?
  • Ik denk dat ik een goed idee heb, maar zijn er ook mensen of bedrijven die mijn product of dienst willen kopen? Hoe breng ik mijn innovatie onder de aandacht?
  • Hoe voorkom ik dat mijn idee door iemand anders wordt gebruikt? Kan ik mijn idee beschermen door een octrooi aan te vragen? Zijn er nog andere manieren om mijn idee te beschermen?
  • Welke trends en ontwikkelingen zijn voor mijn bedrijf of innovatie van belang? Hoe kan ik daar op inspelen?
  • Ik zoek hulp bij onderzoek naar de technische en commerciële haalbaarheid. Wie kan me hierbij helpen?
  • Welke professionele organisatie kan mij verder helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van mijn idee?

 

Wat je van ons kunt verwachten

Zodra je contact met ons opneemt, maakt een van onze adviseurs een afspraak met je. Tijdens deze afspraak leg je uit waar je hulp bij nodig hebt.

 

Soms helpen we je direct door inhoudelijk advies te geven. Bijvoorbeeld door met jou een Online Business Model Canvas Sessie te doen.

 

In andere gevallen verwijzen we je door naar een andere partij in ons netwerk die je verder kan helpen. Dat kan bijvoorbeeld een andere ondernemer zijn of een andere organisatie die veel weet over een bepaald onderwerp. Je kunt ook de hulp van studenten inschakelen. Een ding is zeker: we helpen je altijd verder.

 

Een afspraak maken

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug om een afspraak met je te maken. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen. Je bereikt ons op 038 202 2020.

Neem contact met mij op

Suggesties

Bekijk ook eens de volgende pagina's voor meer informatie.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.