Wat je aan ons netwerk hebt

We onderhouden de relaties in ons netwerk goed. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer of medewerker van een bedrijf snel in contact brengen met iemand. We doen dat bijvoorbeeld als je iemand nodig hebt die veel kennis en ervaring heeft over jouw vraagstuk.

 

Door ons te laten zoeken, weet je vrij zeker dat je in contact komt met iemand die betrouwbaar is en die jou ook echt verder helpt. Bovendien bespaar je tijd.

 

Over het netwerk van Kennispoort

In ons netwerk zitten ondernemers, ondernemerskringen en businessclubs, onderwijsinstellingen, overheden en financieringspartners. Deze organisaties zitten in Regio Zwolle, soms daarbuiten in de rest van Nederland of zelfs in het buitenland. Wij kennen deze organisaties en zij kennen ons. Daardoor kunnen we snel met de juiste mensen in het juiste vakgebied contact leggen.

 

Samenwerkingspartners

 

We hebben ook samenwerkingspartners. Dit zijn bedrijven en organisaties die in Regio Zwolle gevestigd zijn en je helpen met een bepaald vraagstuk over een specifiek onderwerp. We werken heel nauw samen met deze organisaties.

 

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar iemand die jou verder helpt? Zit je met vragen waarop je geen antwoord weet? Neem contact met ons op en laat je door ons netwerk verrassen!

Neem contact met mij op

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.