Meester en Meester en Kennispoort Regio Zwolle gaan een samenwerking aan om ondernemers te helpen groeien. De partijen ondertekenden op dinsdag 21 juni 2022 een samenwerkingsovereenkomst.

Samen voor groei

Kennispoort is er voor ondernemers die willen groeien. Aleid Kanis, commercieel directeur van Meester en Meester, kan zich hierin vinden en ziet veel overeenkomsten tussen Kennispoort en zijn organisatie. Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. ”Als team Meester en Meester zijn we in 1,5 jaar tijd gegroeid van twee medewerkers naar een team van twintig professionals. Veelal juristen, maar ook sales consultants”, vertelt Aleid trots.

Maar niet alleen intern is Meester en Meester bezig met groei. ”Wij zien dat ondernemers die hard groeien de juridische kant van het ondernemen vergeten of bewust als bijzaak zien. Dat vinden wij ook niet gek.. Want als ondernemer wil je doen waar je goed in bent: ondernemen! Maar ondernemers zijn vaak een dief van hun eigen portemonnee, doordat ze onbewust veel juridische zaken niet op orde hebben. Bij Meester en Meester helpen wij ondernemers op een laagdrempelige en begrijpelijke manier tegen een betaalbaar tarief. Onze medewerkers zeggen waar het op staat, denken mee en geven advies. Samen met Kennispoort willen we bedrijven in de regio laten groeien!”

Hoe versterken Meester en Meester en Kennispoort elkaar?

“Meester en Meester biedt juridische ondersteuning op een laagdrempelige en begrijpelijke manier. Een onderwerp dat wel eens als lastig is voor (startende) ondernemers. Daarnaast hebben ze voor de samenwerking gekozen, omdat we samen een groot netwerk hebben. Zo kunnen wij samen ondernemers in deze regio ondersteunen”, vertelt Bart Jeurnink, MKB-adviseur bij Kennispoort.

”Groei, innovatie en ondernemen vinden wij beide heel belangrijk. Wij willen het beste voor de ondernemer, hen inspireren, laten groeien en ontwikkelen. Kennispoort vanuit het brede perspectief, wij vanuit de juridische context. We versterken elkaar vanuit onze eigen expertise met het gezamenlijke doel om ondernemers in de regio verder te helpen”, deelt Aleid.

Ondertekening Meester en Meester

Waardevolle samenwerking

Op dit moment kunnen beide organisaties al spreken van een mooie samenwerking. “We hebben Meester en Meester leren kennen als een jong en ambitieuze organisatie waar ondernemers van goed advies voorzien worden. We kijken er naar uit om met elkaar de handen uit de mouwen te steken! Het gezamenlijke netwerk van DDF People en Kennispoort is actief in heel Regio Zwolle en richt zich op ondernemers die willen innoveren, vernieuwen en internationaal hun vleugels uit willen slaan”, vertelt Netty Wakker, directeur Kennispoort Regio Zwolle.

Aleid: ”We hebben meerdere ondernemers die betrokken zijn bij Kennispoort geholpen met hun juridische vraagstukken. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven die de startup fase ontgroeien en voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Bart vroeg ons om deze ondernemers alvast op weg te helpen. Dat hebben wij met veel plezier gedaan en hopelijk volgen er nog meer ondernemers. Wij kijken uit naar een fantastische samenwerking voor nu en in de toekomst!”

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.