Op dinsdag 24 september 2019 tekenden Arjan Gosker en Netty Wakker de partnerovereenkomst tussen ELLLA en Kennispoort Regio Zwolle. ELLLA koos voor het partnership, omdat zij zag dat zowel zijzelf als Kennispoort complementair zijn aan elkaars dienstverlening en er sprake was van een duidelijke win-win situatie voor beide organisatie en hun relaties.

Samenwerking

Arjan Gosker, directeur van ELLLA vertelt: “ELLLA heeft zich vanaf de oprichting toegelegd op alle activiteiten die samenhangen met sociale innovatie, waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staat. De activiteiten van Kennispoort zijn ook van toegevoegde waarde op de Human Capital Agenda van de Regio Zwolle. De combi tussen technische en sociale innovatie is goud voor bedrijven en daar ondersteunen wij Kennispoort en aangesloten bedrijven graag bij.”

Balans tussen technologie en mensontwikkeling

Volgens Gosker is ELLLA in staat om bedrijven gezonder en meer toekomst proof te maken door een goede balans aan te brengen tussen technologie en mensontwikkeling. Hij legt uit: “Deze tijd gaat over aantrekken en ontwikkelen van je medewerkers, om het scheppen van een omgeving waarin mensen de ‘beste versie van zichzelf’ kunnen worden en ook om het creëren van een omgeving waarin de beste teamresultaten worden neergezet. Er liggen nog zoveel mogelijkheden voor ondersteuning bij technologische innovaties. Daar weet Kennispoort alles van en heeft daar ook het juiste netwerk voor.”

Over ELLLA

ELLLA is expert in het faciliteren van duurzame verandering bij leiders. Gosker: “We leren niet iets aan, maar brengen mensen tot andere inzichten. Daardoor worden zij zich bewust van hun handelen en de manier waarop ze daar invloed op hebben. We raken het hart van mensen. Zij worden gewoon simpelweg ‘mooier’ en gaan binnen organisaties de juiste dingen doen.” Volgens Gosker komen deze leiders beter in hun vel te zitten, worden pro-actiever, gaan beter samenwerken en realiseren daardoor betere resultaten. Hij besluit: “Tegelijk zijn we ook in staat om daarbij gebruik te maken van alle mogelijke subsidiepotjes die op dit moment toegankelijk zijn. Continue investeren in de ontwikkeling van je mensen betaalt zich altijd terug.”

Kennispoort

Netty Wakker is erg blij met de het partnership van ELLLA en zegt daarover: “Samen met ELLLA versterken wij de regionale concurrentiekracht en werken we aan de groei van de Regio Zwolle door ondernemers te laten groeien op innovatie, internationaliseren en vernieuwend ondernemerschap. Daar mogen we trots op zijn”.

Partnership

Wil jij ook graag samen met ons aan de slag om ondernemers met kansrijke ideeën verder te helpen? Bijvoorbeeld door de inzet van expertise uren voor ontwikkeling van een businessplan, of door samen te werken in de organisatie van evenementen. Toegang geven tot het eigen netwerk of een financiële bijdrage leveren aan Kennispoort kan ook. Neem dan contact met ons op via info@kennispoortregiozwolle.nl of tel. 038 – 202 2020.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.