BDO en Kennispoort Regio Zwolle gaan een samenwerking aan om ondernemers in Regio Zwolle verder te helpen. Machiel Gosschalk, Sander van der Veen en Netty Wakker ondertekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst.

Samen versterken we het kennisnetwerk

‘We zijn erg blij dat BDO een businesspartner van Kennispoort is geworden. Onze samenwerking houdt in dat BDO haar kennis beschikbaar stelt voor ondernemers die door Kennispoort geholpen worden. En andersom: dat Kennispoort met BDO het kennisnetwerk van Regio Zwolle versterkt’, legt Netty, directeur Kennispoort, uit.  

Sander, partner Tax & Legal bij BDO: ‘We zijn in het prachtige Zwolle geland en dan wil je ook het netwerk goed leren kennen. Kennispoort is een belangrijke schakel in Regio Zwolle voor ondernemers. We helpen dagelijks veel ondernemers en organisaties bij de jaarrekening en aangifte en geven graag veel advies, bijvoorbeeld over het hebben van een familiebedrijf of het verbeteren van je innovatieve slagkracht. Wij willen onze kennis hierover uitwisselen om iedereen een stukje beter te maken.’  

Focus op familie- en MKB-bedrijven

Machiel, senior manager bij BDO: ‘We hebben vooral contact met DGA-bedrijven en familiebedrijven. Als marktleider op het gebied van advies richting familiebedrijven vind ik ook dat je deze kennis moet delen. Dit willen wij uitwisselen met Kennispoort, maar ook bijvoorbeeld met scholen.’ Naast familiebedrijven en MKB-bedrijven helpt BDO ook publieke organisaties en internationale ondernemingen. Ze zetten zich in om organisaties sterker, meer wendbaar en succesvoller te maken. 

Gerichte kennis

Netty: ‘Vanuit Kennispoort helpen we ondernemers die aan de slag willen met innovatie en vernieuwend ondernemen. Vaak weet de ondernemer zelf het beste met welk onderwerp hij aan de slag wil. Toch is het soms best lastig om hier de juiste hulp bij te vinden. Kennispoort werkt in opdracht van provincie Overijssel, Regio Zwolle en het hbo en mbo onderwijs in Regio Zwolle. We zijn verbonden aan alle kennis, hulp, programma’s en projecten die erop gericht zijn ondernemers te helpen. Toch is er vaak meer nodig om plannen te realiseren. Die ervaring, kennis en expertise bieden businesspartners van Kennispoort. Deze zakelijke dienstverleners hebben gerichte kennis in huis en kiezen ervoor om de regio te versterken. Ze snappen de ondernemer en zijn bereid om hier extra in te investeren. BDO is een zeer ervaren partner en we zijn blij dat ze ons netwerk komen versterken!’  

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.