Wil je meer weten over internationaal zakendoen? Bekijk de webinars over internationalisering onderstaand terug. Je vindt hier webinars over de volgende thema’s:

  • Zakendoen met de Verenigde Staten
  • Internationaal zakendoen
  • Zakendoen met Scandinavië
  • Zakendoen met Duitsland
  • E-commerce Duitsland
  • Internationaal zakendoen in Frankrijk

Zakendoen met de Verenigde Staten

Hoe gaat zakendoen in de Verenigde Staten er in de toekomst uitzien? De VS is een ontzettend groot land dat constant in verandering is. Daarnaast zijn de verschillen per staat groot. Hoe kun je hier als ondernemer mee omgaan? Waar liggen de kansen en waar moet je rekening mee houden? Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over zakendoen in de Verenigde Staten. De webinar is opgenomen op woensdag 24 maart.

Internationaal zakendoen

Op woensdag 24 januari 2021 deelden experts hun kennis over internationaal zakendoen in een webinar. Hoe gaat zakendoen met andere landen er in de toekomst uitzien? Hoe vergroot je exportkansen? En hoe krijg je meer zekerheid over de bijbehorende verplichtingen, leveringen en betalingen? Internationaal zakendoen biedt veel mogelijkheden, maar het is belangrijk om ook de risico’s goed in beeld te brengen. Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over internationaal zakendoen.

Zakendoen met Scandinavië

Op woensdag 28 oktober 2020 deelden experts hun kennis over zakendoen in Scandinavië in een webinar. We namen de zakelijke cultuur van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken onder de loep. Bekijk de webinar hier terug en ontvang de belangrijkste ins en outs over deze Noord-Europese landen.

Zakendoen met Duitsland

De gedachte alleen al prikkelt: waarom niet de Duitse markt veroveren? Een markt met 82 miljoen mogelijke klanten en een goed draaiende Duitse economie (ook tijdens de coronacrisis). Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar marktuitbreiding of marktoptimalisering. Maar hoe ontsluit en bewerk je de Duitse markt succesvol? Met een handelsagent, een vertegenwoordiger of een eigen Duitse vestiging? Juist nu is het een uitstekende tijd om dit onder de loep te nemen. Daarom was er op woensdag 23 september 2020 een webinar over zakendoen met Duitsland.

Duitsland e-commerce

Wil jij met jouw onderneming de grens over naar Duitsland? Wil je weten hoe je jouw Duitse website en webshop naar een hoger niveau tilt? Op woensdag 10 november 2021 organiseerden we het webinar ‘Duitsland E-commerce’. Tijdens het webinar vertelde Andreas Giese van Dexport over hoe je succesvol kan zijn op de Duitse (online) markt. Daarnaast deelde Rob Haarhuis van Laudermarke Group BV zijn praktijkervaringen.

Internationaal zakendoen in Frankrijk

We namen je op woensdag 16 februari 2022 mee naar het land van wijn, kazen en mode: Frankrijk! Maar het is niet alleen een populair vakantieland, ook met onze handel weten we het land steeds beter te vinden. Al jarenlang behoort Frankrijk tot een van onze belangrijkste handelspartners. In handelsvolumes neemt Frankrijk een derde plaats in en staat het voor economische grootmachten als China, de Verenigde Staten en sinds kort het Verenigd Koninkrijk. Maar waar liggen de kansen? Wat zijn de trends? En waar moet je als ondernemer rekening mee houden als je in Frankrijk succesvol wilt zijn? In de webinar komen al deze thema’s aan bod en praten we je bij over zakendoen in Frankrijk.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.