Slim inspelen op veranderingen in de markt

Ontwikkelingen in de markt kunnen ertoe leiden dat jouw businessmodel niet meer passend is. Soms zijn kleine aanpassingen in je klantbenadering of het toevoegen van een nieuw product voldoende. Maar soms is het nodig om je business model compleet te vernieuwen, door bijvoorbeeld nieuwe markten te betreden.

In het webinar ‘Maak je businessmodel toekomstklaar’ op donderdag 25 juni vertelde Peter Langela, Business Developer bij Novel-T hoe je strategisch in kunt spelen op verandering. Aan de hand van voorbeelden liet hij zien hoe je slim inspeelt op veranderingen in je markt. Ook deelde Maurice Kruse, eigenaar van Twinsense en Total Reality, zijn ervaringen met het anticiperen op marktveranderingen en het aanpassen van zijn businessmodel.

Waarom deze webinarreeks

Veel ondernemers merken de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Novel-T, Cleantech Regio en Kennispoort Regio Zwolle organiseren een reeks webinars. In deze webinars krijgen ondernemers handreikingen, tips en adviezen om tijdens en na de crisis kansen te benutten en groei te realiseren.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.