Sterke samenwerking

Regio Zwolle zet zich in om deze oude samenwerkingsverbanden nieuw leven in te blazen. Zo is in 2015 havenbedrijf Port of Zwolle opgericht, zijn krachtige netwerken opgebouwd en is logistiek een van de bewezen sectoren in de regionale economische agenda. Centraal in deze agenda staan kennis & innovatie, onderwijs & arbeidsmarkt, ruimte & bereikbaarheid en profilering & acquisitie.

Uitdagingen en kansen in logistiek

Bovenstaande mijlpalen zorgden voor een stevig fundament onder de regionale logistieke ambities. Maar de sector staat ook voor een uitdagende periode met een verandering van een tijdperk, bijvoorbeeld als het gaat om digitalisering, automatisering en duurzaamheid. In het regionale bedrijfsleven spelen daarom vernieuwing, innovatie, slimme logistiek en een wendbare arbeidsmarkt steeds meer een rol.

Kennispoort helpt je groeien

Regionale overheden, onderwijs- en kennisinstellingen bieden bedrijven in de logistieke sector steeds meer handvatten om met innovatie en transities aan de slag te gaan. Heb jij behoefte om te sparren en oriënteren? Of zoek je in het netwerk naar een samenwerkings- of kennispartner? De adviseurs van Kennispoort Regio Zwolle adviseren je graag en helpen je op weg in het regionale netwerk.

Foto 2: Jari Helsloot

Suggesties

Bekijk ook eens de volgende pagina's voor meer informatie.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.