Innovatienetwerk in de zorg

Met topklinisch ziekenhuis Isala en de onderwijsinstellingen Hogeschool Windesheim Hogeschool Viaa, Deltion College en Landstede heeft Regio Zwolle een innovatieklimaat waarin ondernemers hun innovatie kunnen toetsen in de praktijk. Health Innovation Park er voor iedereen die zich bezighoudt met zorginnovaties en is door onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, zorgtechnologische bedrijven en overheden het Zorgtrainingscentrum opgericht.

Uitdagingen

Door aantrekkelijke werkomgeving te creëren, het imago van de sector te versterken, organisaties beter met elkaar te laten samenwerken en meer studenten aan te spreken door een beter aansluiting tussen de opleiding en praktijk, kan arbeidspotentieel beter worden benut. De sector moet leren buiten de gebaande paden te denken. Werkgevers kijken hierbij naar mogelijkheden voor extra inzet op preventie, innovatie en creatieve oplossingen van uitdagingen.

Hulp bij het versnellen van je innovatie

Het team van Kennispoort Regio Zwolle is er voor iedereen die zich bezighoudt met zorginnovaties in Regio Zwolle. Heb je een vraag over financiering of over je business case? Wil je een vervolgstap zetten, maar weet je niet precies hoe dit aan te pakken? Ben je innovatiemanager bij een zorginstelling en zoek je inspiratie of ondersteuning? Of heb je een andere vraag op het gebied van healthinnovatie? Onze adviseurs helpen je graag verder.

Foto 1: Christein van Hoffen
Foto 2: Rogier van den Berg
Foto 3: Christein van Hoffen
Foto 4: Centers for Disease Control and Prevention via Unsplash.com

Onze innovatieadviseur in de health-sector

Sta je voor een uitdaging in de health-sector? Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op.

Bart Jeurnink

mkb-adviseur

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.