Samen de maakindustrie versterken

In Regio Zwolle werken ondernemers, onderwijs, maatschappelijke organisaties en overheden samen om de maakindustrie te versterken. Enkele partijen die zich hiervoor inzetten zijn Kennispoort Regio Zwolle, Boost, Perron038, Hogeschool Windesheim en ROC Deltion. Regio Zwolle ondersteunt de maakindustrie bij de groei van talenten, de ontwikkeling van innovatieve producten en processen en het zoeken naar samenwerkingen binnen de sector. Het aanmoedigen van samenwerking en ontwikkeling draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de maakindustrie.

Uitdagingen en kansen in de maakindustrie

Bedrijven in de maakindustrie staan voor verschillende uitdagingen. Denk aan technologische ontwikkelingen zoals digitalisering, afhankelijkheid van internationale markten en het toenemende belang van verduurzaming. Verder is de zoektocht naar geschikt personeel een uitdaging voor veel bedrijven. Ondernemers in Regio Zwolle gaan deze uitdagingen niet uit de weg. Het belang van innoveren is groot binnen de sector. Innovatie versterkt de positie van ondernemingen en draagt bij aan de concurrentiekracht van de regionale economie.

Kennispoort helpt ondernemers

Ondernemers in Regio Zwolle hoeven deze uitdagingen niet alleen aan te gaan. Wij helpen ondernemers kosteloos verder. Dat doen wij onder andere door je te helpen bij het uitwerken  van je ideeën, het zoeken naar kennis, je in contact te brengen met andere ondernemers of samen met jou op zoek te gaan naar financiers. Onze innovatieadviseurs kennen de sector goed, bezitten een groot netwerk en voorzien je graag van praktisch advies.

Onze adviseur voor de maakindustrie

Sta je voor een uitdaging in de maakindustrie? Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Roy van Enkhuijzen

innovatieadviseur

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.