Vanaf 1 januari 2022 starten Mireille Kinket en Harco Kolk als leden van de raad van toezicht bij Kennispoort Regio Zwolle. Pierre Satink (partner Baker Tilly) en Paul van Ulsen (eigenaar Salland Engineering) nemen na acht jaar (twee zittingstermijnen) afscheid van de raad van toezicht.   

Over de nieuwe leden

Mireille Kinket kent Regio Zwolle en Kennispoort Regio Zwolle goed als voormalig directeur van Polymer Science Park, teamleider bij provincie Overijssel en huidig directeur van IQ BLVD. Ze heeft ruime ervaring in het krachtenveld van ondernemers, overheid, onderwijs en kennisinstellingen en weet hoe organisaties krachten kunnen bundelen rondom innovatie en ondernemerschap. 

Harco Kolk brengt als algemeen directeur van Vadain en lid van het dagelijks bestuur van Venture Group veel praktijkkennis over het ondernemerschap mee. Het bedrijf Vadain uit Genemuiden is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. Harco Kolk kent daarnaast Regio Zwolle goed door zijn bestuurlijke ervaring bij Rabobank en PEC Zwolle. 

Over de vertrekkende leden

Met de nieuwe aanwinsten is de raad van toezicht weer compleet. Er waren twee vacatures ontstaan nadat Pierre Satink en Paul van Ulsen per 1 januari 2022 aftreden na twee zittingstermijnen. De raad van toezicht van Kennispoort bestaat verder uit Henk Jan Meijer (voorzitter), Jonathan Schagen (Schagen Groep) en Jitha van Staveren (Van Staveren). 

Ben je benieuwd hoe Pierre Satink en Paul van Ulsen terugblikken op hun tijd bij de raad van toezicht? Binnenkort verschijnt een interview op de nieuwspagina van onze website. 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.