KroeseWevers en Kennispoort Regio Zwolle gaan een samenwerking aan om ondernemers in Regio Zwolle te adviseren en ondersteunen, in het bijzonder startups. De partijen ondertekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst.

Gedeelde visie

KroeseWevers accountants en adviseurs heeft zeven vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meer dan 400 accountants en adviseurs en meer dan veertig jaar ervaring helpen zij ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen, corporate finance, personeel & salaris, subsidies en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase.

Petro Vosselman, directeur MKB KroeseWevers: ‘Vanuit mijn vorige baan was ik al jaren partner van Kennispoort. Deze nieuwe samenwerking geeft ons een waardevol netwerk vol innovatie en inspiratie voor onszelf, maar biedt ook een kans om innovatieve kennis te delen met ons wederzijdse netwerk. KroeseWevers kan zich helemaal vinden in de visie van Kennispoort. Daarom vinden wij het fijn om ons bij hen aan te sluiten en deze visie uit te dragen.’

Ondernemers helpen groeien

Netty Wakker, directeur Kennispoort: ‘De samenwerking tussen KroeseWevers en Kennispoort richt zich met name op de ondersteuning van zogeheten startups: jonge bedrijven met innovatieve plannen. Daarnaast helpt KroeseWevers ondernemers bij hun subsidievraagstukken.’ Petro legt uit met welke vragen ondernemers bij ze aan kunnen kloppen: ‘Wij kunnen adviseren, ondersteunen en ontzorgen bij innovatieve, financierings-, organisatorische-, subsidiabele en start- en scale-up vraagstukken. Binnen KroeseWevers hebben wij hier de perfecte middelen voor om de ondernemers met verschillende type vraagstukken verder te helpen en te inspireren.’

Samenwerking

‘We willen samen met Kennispoort ondernemers helpen met verschillende vraagstukken. Daarnaast willen we ondernemers uit ons netwerk graag koppelen aan adviseurs van Kennispoort’, vertelt Petro enthousiast.

Ook Netty is blij met de samenwerking en benadrukt waarom partners zoals KroeseWevers onmisbaar zijn: ‘Het is superbelangrijk dat het netwerk van zakelijke dienstverleners in Regio Zwolle de economische groei van de regio support. Hoe beter dit netwerk aansluit bij de behoefte van ondernemers, hoe succesvoller we met elkaar zijn. In de samenwerking met KroeseWevers kijken we vooral naar het startuplandschap van Regio Zwolle. Waar vinden startups elkaar? Hoe verbinden we ze onderling? Maar ook kijken we naar de grote opgave waar we met elkaar voor staan: hoe zorgen we ervoor dat we de positie als vierde economische regio van Nederland kunnen handhaven?’ Kennispoort kijkt uit naar een mooie samenwerking met KroeseWevers.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.