Health Valley en Kennispoort Regio Zwolle starten een samenwerking om health innovatie in Regio Zwolle blijvend op de kaart te zetten. De partijen ondertekenden op maandag 27 september 2021 een samenwerkingsovereenkomst.

Health innovatie op de kaart

Kennispoort en Health Innovation Park (HIP) hebben al jaren een goede samenwerking in Regio Zwolle. Chris Doomernik, directeur Health Valley: “We zetten ons beide in voor versterking van innovatie en ondernemerschap en vullen elkaar mooi aan.’’ Kennispoort biedt eerstelijns hulp aan alle ondernemers in Regio Zwolle. Het HIP biedt ondersteuning bij het versneld ontwikkelen, toepassen en opschalen van innovatieve technologische oplossingen tussen de zorg en bedrijven. “Deze samenwerking zetten we graag door in de toekomst, ook na de fusie tussen het HIP en Health Valley.”, vertelt Chris Doomernik. Netty Wakker, directeur Kennispoort: “Health Valley is een prachtige partner! Samen zetten we ons in om health innovatie in onze regio blijvend op de kaart te zetten.”

Fusie

Het HIP en Health Valley werken op dit moment hard aan een fusie van beide organisaties. Met de fusie wordt Health Valley een nieuwe partner in Regio Zwolle. Netty Wakker: “Kennispoort had jarenlang een hechte samenwerking met het HIP. Door nu ook met Health Valley samen te werken behouden we de bestaande samenwerking op het thema ‘health’ in Regio Zwolle.” Health Valley is voornamelijk in het oosten van Nederland actief. De organisatie heeft veel ervaring en een breed, nationaal netwerk van partners. Daarnaast organiseert Health Valley inspirerende bijeenkomsten.

Life Sciences, MedTech & Health

Chris Doomernik: “Sinds de aankondiging van de fusieplannen tussen het HIP en Health Valley, krijgen we veel positieve reacties. Met onze wortels in Gelderland en Overijssel versterken we het profiel van Oost-Nederland als toonaangevende regio op het gebied van Life Sciences, MedTech & Health. Tegelijkertijd leggen we als nationaal kennis- en innovatienetwerk belangrijke verbindingen voor onze partners, ook buiten de regio en internationaal. Connect, Challenge en Grow jouw innovatieve technologische oplossing samen met Health Valley!“

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.