Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug!

Over Family Next

In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Novel-T samen om familiebedrijven verder te helpen. Het programma is er speciaal voor Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. De ondernemers worden onder andere geholpen met coaching en financiële ondersteuning.

Logo Family Next

Contact

Wil je meer informatie over Family Next? Neem dan gerust contact met ons op via info@kennispoortregiozwolle.nl of 038 – 202 2020.

Webcast

Tijdens de webcast op 8 oktober 2020 werd het programma toegelicht. Heb je de webcast gemist? Bekijk de webcast dan hier terug. In de webcast hoor je meer over wat het programma Family Next jou te bieden heeft. Verder vertelt gedeputeerde Eddy van Hijum waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en er schoof ook een ondernemer van een familiebedrijf aan.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.