Wil jij jouw bedrijf (meer) digitaliseren en klaarmaken voor de toekomst? De subsidieregeling Digitaliseringvoucher van provincie Drenthe geeft je een steun in de rug. Mkb-ondernemers met een vestiging in Drenthe kunnen de subsidie aanvragen vanaf dinsdag 17 mei 2022. Je krijgt maximaal vijftig procent van de kosten voor digitalisering vergoed, tot €3000,-. Van de agrarische sector, bouw tot de culturele sector: bedrijven uit verschillende branches kunnen een aanvraag doen.

 

Waar kun je de digitaliseringsvoucher voor gebruiken?

  • Het afnemen of aanschaffen van nieuwe producten, processen of diensten bij een externe digitale leverancier.
  • Het door een externe digitale leverancier laten verbeteren van bestaande producten, diensten of processen door digitalisering.
  • Het laten uitvoeren van een scan voor cybersecurity met het doel om jouw bedrijf digitaal sterker en veiliger te maken.

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk? Je kunt de subsidieregeling onder andere gebruiken voor het digitaliseren van een voorraadmanagement, online boekingssysteem, of het ontwikkelen van apps. Je krijgt geen subsidie voor interne kosten, interne leveringen tussen bedrijven die in een groep verbonden zijn, SEO en SEA, aanschaf van hardware, trainingen en workshops en kennisinhuur of advieskosten.

 

Digitaliseringsvoucher aanvragen

Je kunt de subsidie aanvragen vanaf dinsdag 17 mei 2022 op de website van het Samenwerkingsverband Noord Nederland via www.snn.nl/digitaliseringsvoucherdrenthe2022. Bekijk op deze website nu alvast de voorwaarden en tips over hoe jij je goed kunt voorbereiden op de aanvraag. Om een goede kans te maken op de subsidieregeling is het belangrijk om je aanvraag op tijd in te dienen!

 

Hulp nodig?

Wil je meer weten over de digitaliseringsvoucher? Wij helpen je graag verder. We kunnen je doorverwijzen naar experts uit ons netwerk. Of we koppelen je aan een externe partij die aan de slag kan met jouw vraagstuk. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.