Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een groot gedeelte afhankelijk van de cybersecurity awareness van de medewerkers. Maar hoe zorg je dat je medewerkers zich bewust veilig gaan gedragen? En dat ze dit niet alleen eenmalig doen, maar dat veilig en bewust werken net zo normaal is als het dragen van een gordel in de auto?

Op vrijdag 23 oktober 2020 organiseerden we een webinar over gedrag en awareness. Tijdens de webinar vertelden Wilbert Pijnenburg (Infosequre) en Maarten Timmerman (Awareways) hoe je een effectief security awareness programma kunt inrichten voor je organisatie. De experts gebruikten een fictief bedrijf als basis om verschillende casussen te bespreken die gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen organisatie.

Tijdens de webinar:

  • krijg je praktische handvatten voor veilig gedrag en awareness;
  • leer je hoe je succesvolle praktijkervaringen van andere bedrijven kunt inzetten in je eigen organisatie;
  • ga je direct zelf aan de slag.

Samenwerkingspartners

Voor deze webinar werkten Cyberweerbaarheidcentrum Brainport, Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, MKB Cyber Campus, Cybersecurity Centrum Maakindustrie, Cleantech Regio, Novel-T en Kennispoort Regio Zwolle samen.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.