Geschreven door: Netty Wakker (directeur)

In Regio Zwolle, Gelderland en Overijssel zijn er veel initiatieven voor ondernemers. Samen met een team van adviseurs werk ik mee aan deze initiatieven om ondernemers te helpen groeien. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Ik heb 7 regionale initiatieven voor je op een rijtje gezet.

Hulp voor startende ondernemers

Ben je een startende ondernemer in de provincie Gelderland? De Startversneller helpt je bij de start van je onderneming. Je krijgt individuele coaching en een voucher om jouw start nog succesvoller te maken. Lees hier meer over De Startversneller.

Cultuurondernemers

Ben je cultuurondernemer in de provincie Overijssel? Dan helpt De Cultuur Startversneller je graag bij een succesvolle start van je bedrijf. In het programma verbeter je jouw ondernemersvaardigheden met behulp van een businesscoach. Daarnaast neem je deel aan vier intervisiebijeenkomsten met andere startende ondernemers. Lees hier meer informatie over De Cultuur Startversneller.

Hulp voor familiebedrijven

In het programma Family Next helpen we familiebedrijven in Overijssel met de thema’s digitalisering, duurzaamheid en opvolging. Wil jij met een van deze thema’s aan de slag in jouw bedrijf en heb je minimaal vijf werknemers? Dan helpen we je graag verder! Lees hier meer over Family Next.

Hulp bij digitaliseren

Is jouw bedrijf actief in retail, logistiek of de maakindustrie en heb je hulp nodig bij digitaliseren? In MoveDigi, de digitale werkplaats Regio Zwolle, helpen studenten bedrijven in Regio Zwolle bij vraagstukken over e-commerce, data-analyse en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Lees hier meer over MoveDigi.

Hulp bij het ondernemen

Good Practice zet in op het versterken van regionaal leiderschap, netwerken en het delen van unieke kennis binnen Regio Zwolle. Dit doen wij door ‘bewezen leiders’, ondernemers met unieke kennis, technologieën of werkwijzen, te helpen om hun ‘good practice’ door te ontwikkelen. Andere ondernemers krijgen de kans om te leren van dit goede voorbeeld! Lees hier meer over Good Practice.

Hulp voor startups

Startup Regio Zwolle brengt startups uit Regio Zwolle in kaart, geeft ze een podium en helpt ze verder. Startup Regio Zwolle is een regionaal onafhankelijk initiatief. Samen bouwen we aan een sterk regionaal netwerk, zodat startups snel (door)groeien. Lees hier meer over Startup Regio Zwolle.

Hulp tijdens de coronacrisis

Heb je het als ondernemer in Regio Zwolle lastig tijdens de coronacrisis? De Regio Zwolle Brigade helpt jou om door de crisis te komen. De brigade informeert, beantwoordt je vragen en ondersteunt je als ondernemer met raad en daad. Lees hier meer over de Regio Zwolle Brigade.

Hulp bij financiering

Voor innovatieve startups in Regio Zwolle zijn leningen beschikbaar tot € 165.000,- vanuit het fonds Regio Zwolle Incubator (RZI). Werk je aan een nieuw, innovatief en kennisintensief product, dat schaalbaar is naar heel Nederland óf de wereld? Dan kan RZI ook jouw bedrijf financieren. Onze innovatieadviseurs begeleiden je graag bij de aanvraag. Lees hier meer over Regio Zwolle Incubator.

Wij helpen je groeien

Wil je deelnemen aan een van deze initiatieven? Of heb je hulp nodig bij iets anders? Kennispoort Regio Zwolle helpt je graag verder. Laat je contactgegevens achter en dan bellen we je terug om een afspraak met je te maken. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen op 038 202 2020 of mailen naar info@kennispoortregiozwolle.nl.

 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.