Dé proeftuin van Nederland

Regionale overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers – verspreid over 22 gemeenten en vier provincies – hebben de ambitie om de unieke positie van Regio Zwolle in Agri & Food verder uit te bouwen. Deze krachtige privaat-publieke samenwerking zet zich in voor maatschappelijke uitdagingen en een toekomstbestendige Agri & Food sector. Dit is van groot belang voor de regionale werkgelegenheid, de internationale handel en het regionale welzijn.

Uitdagingen en kansen

Bedrijven in de sector werken in een veeleisende omgeving. Met revolutionaire nieuwe ontwikkelingen, snel veranderende markten en maatschappelijke uitdagingen op het terrein van biodiversiteit, bodemvruchtbaarheid, klimaatverandering en gezondheid. Ondernemers gaan deze uitdagingen aan en verzilveren tegelijkertijd nieuwe kansen: innovatie versterkt de concurrentiepositie van ondernemers en de concurrentiekracht van de regionale economie.

Kennispoort helpt ondernemers

Onze adviseurs van het team Agri & Food kennen de sector als geen ander en hebben een groot netwerk. We werken onafhankelijk en kosteloos voor ondernemers. We adviseren, activeren en begeleiden ondernemers in het beginstadium van innovaties, bij de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen en het regelen van financiering om vraagstukken uit te laten zoeken. Daarnaast brengen we je in contact met andere ondernemers, kennisinstellingen en organisaties die kunnen helpen bij de volgende stap in een innovatieproces. Daarmee kom je verder en gaat de vernieuwing sneller!

Onze agri & food innovatieadviseurs

Sta je voor een uitdaging in de agri & food sector? Heb je hulp nodig? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Wilma Hamoen

onderwijs - Aeres

06 23 73 99 29

w.hamoen@aeres.nl

Anne Dannenberg

adviseur toekomstbestendig ondernemen

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.