Onze resultaten in 2021

Kennispoort Regio Zwolle helpt ondernemers groeien. We stimuleren innovaties, ondersteunen ondernemers bij hun vraagstukken, brengen kansrijke thema's tot ontwikkeling en leggen belangrijke verbindingen in het innovatie-ecosysteem. Wat zijn onze resultaten in 2021?

8.6

Ondernemers

rapportcijfer

825

Ondernemers

contacten

543

Begeleidings

trajecten

101

totaal aantal

bijeenkomsten

3.867

totaal aantal

bezoekers

€375.555

toegekende

financiering

Kennispoort Regio Zwolle is er voor alle ondernemers in Regio Zwolle. Wij helpen bedrijven in Regio Zwolle innoveren, vernieuwend te ondernemen en met internationaal zakendoen. Dit hebben we ook in 2021 volop gedaan! Ondernemers die wij hebben geholpen waarderen ons met het prachtige rapportcijfer 8,6.

Wat vinden ondernemers?

FotoProto

"Door toeval ben ik in contact gekomen met Kennispoort Regio Zwolle. Met behulp van informatie en tips en tricks van Kennispoort is het voor ons veel makkelijker geworden om onder andere afnemers in het buitenland te vinden. Ons bedrijf focust zich vooral op online, maar ook als je minder op online ondernemen gericht bent heb je veel aan de informatie van Kennispoort. Gewoon contact met ze opnemen of een sessie bijwonen!"

- Rob Tangenberg

Spark Business

"Jacqueline, innovatieadviseur Food van Kennispoort Regio Zwolle, hielp mij om het Business Model Canvas in te vullen voor mijn bedrijf Spark Business. Aan de hand van dit model besloot ik om van particuliere coaching vanuit mijn praktijkruimte over te stappen naar in-house coaching op locatie. Jacqueline hielp mij om de juiste connecties te maken, gastlessen te verzorgen en een bedrijfsfilm te maken. We spreken regelmatig af om te sparren!"

- Diane la Faille - McDonald

XIIMLN

"Samen met een innovatieadviseur van Kennispoort Regio Zwolle stelden we een businessplan voor de komende jaren op. Dat plan kunnen we telkens raadplegen. Wanneer er een doelstelling is behaald, kunnen we ons businessplan weer aanscherpen. Het vormt een dynamische richtlijn bij elke stap die we met onze onderneming willen zetten."

- Kaas Kooiker en Derrick Timmerman

Wat vinden ondernemers?

Ondernemers, daar draait het bij ons om! Welke stappen hebben zij in 2021 gemaakt en wat vinden ze van ons? Drie voorbeelden:

Financiering
€2.795.000 (aangevraagd)
€375.555 (toegekend)
€1.989.445 (nog in procedure)

Als je een bedrijf wil starten of laten groeien, is financiering nodig om verder te komen. Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden voor financiering. Je moet alleen wel weten bij welke financiers je terecht kunt. Wij hielpen ook in 2021 bedrijven in Regio Zwolle met financiering.

101 bijeenkomsten met 3867 bezoekers/deelnemers

Kennispoort helpt ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle verder. Dat doen we door het geven van innovatieadvies, het organiseren van evenementen en het begeleiden van ondernemers. Ook in 2021 organiseerden we mooie en inspirerende evenementen. Soms online op afstand, soms hybride in deze bijzondere tijden. Hieronder drie voorbeelden van onze evenementen van het afgelopen jaar.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.