Ben jij ondernemer in de Regio Zwolle en heb je ambities om internationaal zaken te doen? Dan helpt Trade Office je graag verder! Wij zijn de One Stop Shop voor ondernemers die hun export of import willen laten groeien over de grens.

Kennis en contacten
Team Trade Office kent de weg in het woud van alle regelingen, programma’s, portals, subsidies en vouchers. En, wij hebben een breed netwerk dat we graag voor u inzetten. We leggen op jouw verzoek contacten met andere ondernemers en we organiseren bijeenkomsten rond thema’s die voor jou interessant zijn. Ook organiseren we handelsreizen naar diverse landen, zowel binnen als buiten Europa.

India Business Day
Een mooi voorbeeld van een activiteit die eind juni op de agenda staat, is de India Business Day. Samen met de Rabobank en IndiaConnect organiseren we een dag met informatie over export naar India, eigen productie opzetten in India en grondstoffen en personeel uit/in India. Binnenkort maken we de datum en het programma via onder andere via onze LinkedIn pagina bekend!

Volg Trade Office en blijf op de hoogte!
Nieuwsgierig naar onze events en activiteiten? Volg onze pagina op LinkedIn. Heb je vragen of wil je kennis maken met Team Trade Office? Neem contact met ons op via info@tradeoffice.nl. Wij maken graag tijd voor jou!

 

 

 

 

 

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.