Directeur Kennispoort Regio Zwolle Netty Wakker en Henrico ten Brink voorzitter ICC Parkmanagement Meppel bekrachtigen de samenwerking met een handtekening

 

Kennispoort Regio Zwolle heeft haar regionale netwerk versterkt door een partnership aan te gaan met ondernemersvereniging ICC Parkmanagement Meppel. Met deze samenwerking ontsluit zich voor Kennispoort een netwerk van ruim 170 bedrijven in Meppel.

ICC Parkmanagement Meppel is de oudste parkmanagement organisatie in Drenthe. De overkoepelende vereniging ontstond in het midden van het vorige decennium na een fusie tussen de lokale Industriële Commerciële Club en drie parkmanagementverenigingen.

Henrico ten Brink is al sinds de oprichting voorzitter van ICC Parkmanagement en hij toont zich zeer opgetogen over de samenwerking met Kennispoort. “Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze innovatieve ondernemers een groot regionaal netwerk bieden én kunnen zij met al hun vragen terecht bij de adviseurs van Kennispoort Regio Zwolle.”

Ten Brink is niet alleen een voorzitter met hart voor zijn stad, ook voor de regio Zwolle zet hij zich namens ICC Parkmanagement hard in voor het versterken van de regionale concurrentiepositie. “We hebben elkaar in deze regio hard nodig op verschillende thema’s. De bereikbaarheid van onze regio staat onder druk met snelwegen die dichtslibben, alle bedrijven hebben te maken met onvervulbare vacatures en ook op het gebied van technolisering en robotisering hebben we elkaar hard nodig.”

Kennispoort Regio Zwolle bouwt samen met de netwerkorganisaties vanuit het partnership aan een sterk regionaal netwerk door ondernemersverenigingen en Businessclubs aan elkaar te verbinden. Volgens directeur Netty Wakker bevordert een sterk verbonden netwerk het delen van kennis. “Wij hebben die netwerken nodig voor het stimuleren van samenwerking rondom innovatie. Dankzij het partnership met ICC Parkmanagement is ons netwerk niet alleen groter, maar vooral ook sterker geworden.”

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.