Foto: Theo Smits

Innovatie aanjagen en ondernemers verder helpen, dat is het gemeenschappelijke doel van de samenwerking tussen Benthem Gratama en Kennispoort regio Zwolle. Ondernemers die zich bij Kennispoort melden met hun innoverende plannen worden vanaf vandaag ondersteund in hun juridische vraagstukken  door Benthem Gratama Advocaten. De partnerovereenkomst werd voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle – De Graafschap tijdens een druk bezocht Agrofood Event officieel ondertekend. Benthem Gratama Advocaten was hierbij aanwezig omdat zij ook actief zijn in de Agro & Foodsector. Beide partijen zijn content met het partnership en verwachten een vruchtbare samenwerking.

Samenwerken voor de beste oplossing voor de klant
Benthem Gratama Advocaten is met haar team van 28 juristen een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle. Het kantoor is vooral actief in de sectoren Agrarisch & Grondzaken, Bouw & Vastgoed en Onderneming & Organisatie. Het team is altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en werkt daarom nauw samen met collega-advocaten, notarissen, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en accountants. ,,Samenwerken vinden we belangrijk”, zegt Jan Teun Fuller. ,,Door kennis te delen en met anderen te sparren over vraagstukken van onze klanten, zijn we in staat om betere adviezen te geven.” ,,Dat is ook een van de redenen om deel te nemen aan het partnernetwerk van Kennispoort”, zegt Sjoerd Commijs, kantoorgenoot van Jan Teun Fuller. ,,De samenwerking met partijen als het onderwijs, de overheid en ondernemers is voor ons belangrijk. We verwachten er veel van en kijken er naar uit om onze kennis actief in te zetten voor dit netwerk.”

Waardevolle aanvulling
Ook Kennispoort kijkt uit naar een goede samenwerking en is blij met deze nieuwe partner. ,,Dit is een mooie en waardevolle aanvulling op ons partnernetwerk”, zegt directeur Netty Wakker. ,,Ondernemers die zich met innovaties bezighouden of die hun bedrijf verder willen ontwikkelen lopen tegen allerlei vraagstukken aan. Hoe mooi is het dat zij vanuit het partnernetwerk rondom Kennispoort ondersteund en geadviseerd worden! Benthem Gratama Advocaten is een prachtige aanvulling in dit netwerk. Zo zijn we ervan verzekerd dat ondernemers deskundig juridisch advies krijgen waarmee ze verder komen. En dat is precies waar wij voor staan: ondernemers een stap verder brengen!”

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.