Waar kunnen wij bij helpen?

Heb jij een idee waar je werk van wilt maken? Wij helpen je graag verder. Dat doen wij door je toegang te geven tot kennis en te verbinden aan netwerken van andere ondernemers, financierders, juristen, accountants en talent. Waar kunnen wij je bij helpen?

Ik heb behoefte om te sparren

Of je nu startende ondernemer bent, startup of al heel wat jaren meeloopt. Je kunt met ons klankborden over een nieuw idee, businessplan of de wens om te groeien.

Neem contact op

Ik heb hulp nodig bij het uitwerken van mijn businessplan

Wij helpen jou bij het ontwikkelen van een business case. Je krijgt meer duidelijkheid over de haalbaarheid van je idee, bijvoorbeeld door middel van onderzoek en welke vervolgstappen je kunt nemen.

Neem contact op

Ik heb een vraag over het financieren van mijn idee

Ben je op zoek naar financiering voor je idee of heb je kapitaal nodig om te kunnen groeien? Wij helpen je bij de financierings- en subsidiemogelijkheden.

Neem contact op

Ik wil graag groeien met mijn bedrijf

Is je bedrijf toe aan een volgende stap? Opschalen, internationaliseren, samenwerken met nieuwe partners? Wij helpen je met het in kaart brengen van de groeimogelijkheden.

Neem contact op

Ik ben op zoek naar nieuwe inzichten

Met onze evenementen en workshops willen we jou informeren, inspireren en in contact brengen met personen die jou verder kunnen helpen.

Neem contact op

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug