Word jij enthousiast van het organiseren en regelen van buitenlandse handelsmissies voor ondernemers? Draai jij je hand niet om voor het coördineren, organiseren en tot in de puntjes verzorgen van buitenlandse events? En, krijg je er energie van om ondernemers zo enthousiast te maken dat ze zich spontaan aanmelden voor internationale handelsmissies? Dan zoeken wij jou!

Per direct zoeken wij voor ons team een

PROJECTLEIDER HANDELSREIZEN  

Als Projectleider Handelsreizen zorg jij voor het organiseren van handelsmissies voor ondernemers die zich oriënteren op het zakendoen met en in het buitenland. Je stelt de missies samen, je organiseert een inhoudelijk programma en de individuele matchmaking. Je zorgt dat de ondernemers op de hoogte zijn van het programma en maakt hen enthousiast om deel te nemen. Je organiseert een inhoudelijk programma, zoals individuele matchmaking, Ook ga je aan de slag met het platform Wereldondernemers. Op Wereldondernemers staan in de toekomst alle ondernemers geregistreerd die interesse hebben in zakendoen over de grens. Je verbindt diverse andere handelsmissies aan elkaar en je bent een verbindende factor naar andere partijen, zoals private en publieke organisaties die zich bezighouden met internationale handel. En je denkt mee over activiteiten voor 2020 en verder. Kortom: een superafwisselende functie waar je zelf vorm aan kunt geven!

Wie zijn wij?

Trade Office kent geen traditionele organisatiestructuur. We zijn, als onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle een netwerkorganisatie. Trade Office is ‘van en voor iedereen’ die zaken wil doen over de grens. We werken met een klein, enthousiast team en doen dat in een informele sfeer.  Ons DNA kan het beste omschreven worden als: onafhankelijk, professioneel, ondernemend, deskundig, betrokken, zelfredzaam, humoristisch, hardwerkend, nieuwsgierig en verbindend.

Wat doet Trade Office?

Trade Office biedt onafhankelijke ondersteuning aan ondernemers die internationaal zaken willen doen of hun internationale concurrentiepositie willen versterken. We informeren ondernemers over en stimuleren ze tot het deelnemen aan activiteiten van bestaande programma’s. Hiernaast verbindt Trade Office private en publieke organisaties. Ondernemers nemen met Trade Office contact op wanneer zij op het gebied van internationaal zakendoen op zoek zijn naar een netwerk, naar kennis en expertise of naar financiering.

Onze werkwijze

We zijn ambitieus, proberen meer te leveren dan verwacht of afgesproken, positief kritisch, energiek, actief en denken in kansen en vanuit behoeftes van ondernemers en ondernemingen. We willen delen en verbinden en we willen door onze samenwerkingspartners als een prettige partner gezien worden. “Netwerken” doen wij niet aan: wij gaan met plezier naar bijeenkomsten en kijken ernaar uit bekende en nieuwe mensen te ontmoeten. De impact die wij hebben, komt niet doordat wij onszelf profileren, maar door wat wij doen. We houden van een open ondernemende informele cultuur met respect voor elkaar. We verwachten van iedereen een oprechte interesse in elkaar, de ondernemers en onze samenwerkingspartners. Verantwoordelijkheid nemen voor en plezier beleven aan het realiseren van je eigen doelen en die van Trade Office. En daarin oog hebben voor de belangen van een ieder die hierin betrokken is.

Wat vragen en bieden wij?

Je hebt ervaring met het organiseren van handelsreizen naar diverse landen wereldwijd, waaronder Azië en vindt het heerlijk om zelfstandig te werken. Daarnaast heb jij een breed netwerk in de regio Zwolle en weet jij mensen samen te brengen en te verbinden.  Het hebben van ten minste 1000 vlieguren, is een pre! Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een dienstverlenende of adviserende functie op het gebied van internationaal zakendoen én het organiseren van internationale handelsreizen en handelsmissies.

Wij bieden je een afwisselende opdracht voor 8 uur per week gedurende 1 jaar (2019). Je legt verantwoording af aan de projectmanager van Trade Office en maakt onderdeel uit van het team van Trade Office en Kennispoort. Je maakt uiteraard ook kennis met ons grote regionale netwerk.

Reageren

Spreekt dit je aan? Reageer dan voor 1 februari! Stuur je brief, filmpje of andere persoonlijke presentatie naar Christine Schakenbos, manager HRM: christine@kennispoortregiozwolle.nl

 

 

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.