Rwanda is een land vol mogelijkheden, maar veel ondernemers weten dit niet. Dat was een van de voornaamste redenen voor Edwin ter Burg, projectleider van Trade Office, om een verkennende handelsmissie naar dit Afrikaanse land te organiseren. Samen met 11 andere ondernemers vertrekt hij 1 november. Een week lang bezoeken de ondernemers allerlei interessante organisaties en ondernemers.

,,We hebben een mooi programma samengesteld”, zegt Edwin. ,,We hebben contact met de Nederlandse ambassade, bezoeken een lokale handelspartner en gaan bij diverse bedrijven op bezoek. Het doel van deze missie is het leggen van contacten en het onderzoeken van mogelijke handelsbetrekkingen tussen Zwolse ondernemers en ondernemers in Rwanda.”

Edwin verwacht er veel van. ,,Het land wordt ook wel het Zwitserland van Afrika genoemd”, vertelt hij enthousiast. ,,Ze hebben hun zaken goed op orde en zijn er in mijn ogen klaar voor om met een land als Nederland verdere handelsafspraken te maken. Een mooie kans voor ondernemers uit de Regio Zwolle op nieuwe contacten en mogelijkheden!”

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.