De Provincie Overijssel opent per 1 september 2019 voor de laatste keer de subsidieregeling voor samenwerkings- en kennisuitwisselingsactiviteiten “Ondernemend Noaberschap”. Het doel van deze subsidie is om de leden van een ondernemers- of brancheorganisatie in de provincie te helpen met business ontwikkeling.

Subsidieregeling

Ondernemersverenigingen en samenwerkende brancheverenigingen uit Overijssel kunnen maximaal 20.000 euro aan subsidie aanvragen. Deze moeten bijdragen aan de businessontwikkeling van aangesloten ondernemingen. Voorbeelden van activiteiten zijn: werksessies, studiekringen, excursies of uitwisselingsprogramma’s.

Subsidiecriteria

Van 1 september tot 12 oktober kunnen verenigingen plannen indienen. Een onafhankelijke adviescommissie beoordeelt alle binnengekomen aanvragen op subsidiecriteria. Criteria zijn bijvoorbeeld de bijdrage aan businessontwikkeling, de mate van samenwerking, netwerkvorming en het leveren van een bijdrage aan maatschappelijke opgaven. Alleen verenigingen die dit voorjaar geen bijdrage uit deze regeling hebben ontvangen, komen in aanmerking voor de subsidie.

Tendersystematiek

De provincie handelt de subsidieaanvragen af op basis van een vastgestelde kwaliteitsvolgorde. Dit staat bekend als tendersystematiek. Bij een tendersystematiek worden alle aanvragen, inclusief de gevraagde bijlagen die op de sluitingsdatum van de tender volledig zijn, met elkaar vergeleken. De behandeltermijn van de aanvraag is maximaal 22 weken.

Informatie over subsidie voor samenwerking en kennisuitwisseling

Heb je vragen over deze subsidieregeling en behoefte aan een kostenloos gesprek met één van onze adviseurs? Neem contact met ons op via mail info@kennispoortregiozwolle.nl of tel. 038 – 202 2020. Kijk voor alle informatie over de regeling ook nog even bij het subsidieloket van de Provincie Overijssel. Wil je meer informatie over Kennispoort Regio Zwolle, bekijk dan onze website.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.