Rabobank en Interpolis organiseren samen met Ondernemersdagen.com een Ondernemersdag op donderdag 19 september waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. De avond is geheel gratis te bezoeken.

Waarom een Ondernemersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde, vinden wij! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Ondernemersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een Ondernemersdag.

Netwerken en ervaringen uitwisselen
De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Tijdens het voorprogramma kunnen ondernemers met elkaar netwerken door de applicatie MeetMatch. Op basis van LinkedIn profielen worden ondernemers aan elkaar gekoppeld om met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/zwolle2019.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.