Waarvoor je bij ons terecht kunt

Ondanks de landelijke informatieloketten kan het zijn dat je zoekt naar aanvullende ondersteuning. Het team van Kennispoort Regio Zwolle helpt je graag. Waarvoor kun jij als ondernemer tijdens deze crisis bij ons terecht? Wij kunnen je bijvoorbeeld kosteloos ondersteunen met:

 

Hulp bij financiering

Kennispoort heeft aan aantal adviseurs met specialisatie in de financiële sector. Ze kunnen een onafhankelijk klankbord zijn en helpen bij het regelen van financiering. Denk bijvoorbeeld aan advies over liquiditeit, regelingen die zijn opgezet voor de coronacrisis en regionale fondsen om toch te blijven innoveren en vernieuwen. Maar ook bij het maken van financiële plannen, prognoses en scenario-analyses kun je bij ons terecht.

 

Meedenken en sparren

Ondernemers zoeken naar nieuwe businessmodellen, concepten en markten. Onze adviseurs kunnen meedenken en sparren over jouw ideeën, nieuwe verdienmodellen, alternatieve (internationale) markten en bijvoorbeeld het online aanbieden van producten en dienstverlening.

 

Koppelen in het netwerk

Kennispoort heeft een groot (regionaal) netwerk. Zoek jij een partner in het netwerk? Wij denken graag met je mee en kunnen jou in contact brengen met financiers, andere ondernemers, overheden en andere partijen die jou verder kunnen helpen. Of met wie je kunt samenwerken bij bijvoorbeeld de uitruil van personeel en middelen.

 

Contact

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Ben je op zoek naar iemand waarmee je kunt sparren of overleggen? We zijn bereikbaar via 038 202 2020. Of stuur ons een e-mail met je vraag naar info@kennispoortregiozwolle.nl. Twijfel niet. We zijn er om je verder te helpen.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.