De genomineerden voor de XIC Innovation Award zijn bekend! Heeft Blindsight Mobility, Dutch Climate Systems of Nijland Cycling de beste innovatie van het jaar? Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park en Health Innovation Park dagen ondernemers uit om te innoveren en deel te nemen aan het XIC Innovation Event op donderdag 3 juni 2021. Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het online event via www.xic2021.nl. De organisatie reikt de XIC Innovation Award dit jaar voor de zevende keer uit aan een bedrijf binnen Regio Zwolle.

Aanmelden

Van 15.30 tot en met 16.30 uur worden bedrijven uit Regio Zwolle geïnspireerd door innovatieve bedrijven en koplopersOndernemers gaan in gesprek over het belang van innoveren, ondersteuning bij innovatie door Regio Zwolle en het versterken van de innovatiekracht van de regioAan het einde van het event vindt de uitreiking van de XIC Innovation Award plaats. De vakkundige jury kiest een winnaar uit drie bijzondere innovaties: een elektronisch alternatief voor de blindengeleidehond, een nieuwe milieuvriendelijke airconditioner technologie en een bijzondere bakfiets met een groot laadvermogen.

Over het XIC

De Cross-over Innovation Challenge (XIC) daagt ondernemers in Regio Zwolle uit om te innoveren. De beste inschrijving ontvangt de XIC Innovation Award tijdens het jaarlijkse XIC Innovation Event. De Vlega-bal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis. Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park. 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.