Ondernemerskoepel Westerveld (Havelte, Diever, Uffelte, Dwingeloo, Vledder e.o.) en Kennispoort Regio Zwolle ondertekenden maandag 15 mei 2017 een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee kunnen ondernemers aangesloten bij de verschillende ondernemerskringen binnen de gemeente Westerveld snel en makkelijk terecht bij de juiste deskundigen op het gebied van innovatie en wordt het innovatienetwerk in de regio versterkt.

Ondernemerskoepel Westerveld
De ondernemerskoepel Westerveld vertegenwoordigt meerdere dorpskernen en ondernemersverenigingen. Deze kunnen dankzij de samenwerking nog makkelijker gebruikmaken van het innovatie-advies van Kennispoort Regio Zwolle. Roelof Berg, voorzitter van de ondernemerskoepel: “We werken al langer met Kennispoort Regio Zwolle samen bij het organiseren van bijeenkomsten. Deze overeenkomst is een goede stimulans om nog vaker samen op te trekken.”

Voordelen voor de businessclubs
Vraagstukken op het gebied van innovatie vereisen soms branche overstijgende kennis. “De samenwerking met verschillende businessclubs is een mooie kans om met andere ondernemers te spreken. Met de aansluiting met het innovatienetwerk van Kennispoort is het nog gemakkelijker om met innovatiepartners en andere in innovatie geïnteresseerden in contact te komen.” aldus Marius Woldberg, directeur Kennispoort Regio Zwolle.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.