Update 14 september 2020: Provincie Overijssel is nog bezig met het beoordelen van de binnengekomen aanvragen. Vanwege de grote belangstelling heeft de provincie inmiddels het beschikbare budget verhoogd. Ondanks deze verhoging ziet het er naar uit dat de binnengekomen aanvragen het beschikbare budget overtreffen. Aanvragen is nog mogelijk, maar de kans is klein dat er een voucher aan je wordt toegekend.

Update 18 augustus 2020: het budget is bereikt. Aanvragen is nog mogelijk, maar de kans is klein dat er een voucher aan je wordt toegekend.

De provincie Overijssel heeft een subsidieregeling voor zzp’ers en mkb’ers in de vorm van digitaliseringsvouchers. Deze vouchers hebben een waarde van maximaal € 10.000. Zie je kansen voor jouw bedrijf op het gebied van digitalisering? Dan is dit is hét moment om met hulp van Kennispoort je plannen goed uit te werken zodat jij een goede kans maakt op een digitaliseringsvoucher.

Meer informatie en voorwaarden

De provincie Overijssel verstrekt vouchers van maximaal € 2.500 voor digitale dienstverlening en maximaal € 10.000 voor de digitalisering van producten en processen. De voucher dekt maximaal de helft van de kosten; jij betaalt zelf de helft van de factuur en de provincie betaalt de rest. De vouchers zijn breed inzetbaar, maar belangrijke voorwaarden zijn dat je onderneming gevestigd is in Overijssel en dat je een Overijssels bedrijf inschakelt om je idee uit te voeren.

Kennispoort helpt kosteloos

Deze subsidieregeling biedt een kans om stappen te zetten in digitalisering. Denk aan het opzetten van een webshop, het verbeteren van je website en online vindbaarheid of het ontwikkelen van campagnes op social media. In de coronacrisis werd het belang van digitaliseren extra zichtbaar. De adviseurs van Kennispoort Regio Zwolle denken graag kosteloos met je mee over hoe jij als ondernemer kan digitaliseren.

Voucher aanvragen Neem contact met mij op

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug