Sinds maandag 27 januari 2020 is Veldhuis Advies uit Heerde partner van Kennispoort Regio Zwolle. Dick Vos (mede eigenaar en commercieel directeur Veldhuis Advies) en Netty Wakker (directeur Kennispoort Regio Zwolle) ondertekenden in Zwolle de samenwerkingsovereenkomst.

Dick vertelt waarom Veldhuis Advies en Kennispoort Regio Zwolle goed bij elkaar passen: ”Net als Kennispoort Regio Zwolle zijn wij een regionale organisatie. Het zit in onze genen om ondernemers zoveel mogelijk te helpen en onze kennis te delen. Sterker, ‘helpen’ is naast ‘eerlijk’ en ‘professioneel’ een van onze kernwaarden.

Toen we in contact kwamen met Kennispoort Regio Zwolle op een netwerkbijeenkomst van Business Club Noord Veluwe waren we er snel uit: wij willen onderdeel uit maken van het netwerk van Kennispoort Regio Zwolle en ondernemers verder helpen.

Omdat we ruim 4.000 ondernemers als klant hebben, weten we heel goed wat er leeft. Juist daarom zijn we goed in staat om duurzame relaties te bouwen.”

Netty Wakker en Dick Vos ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst tussen Kennispoort en Veldhuis Advies

Ondernemers continuïteit bieden

Dick vervolgt: “Veel ondernemers zijn echte vakmensen. Dag en nacht bezig met het runnen van hun bedrijf. We zien echter dat ‘risico’ een onderbelicht gebied is als het gaat over ondernemen. Of je nou net begint met je onderneming of je bent al even onderweg: íédere ondernemer loopt risico. Wij helpen ze met het in kaart brengen van deze risico’s. Dat gaat niet alleen over zakelijke (bedrijfs)risico’s. Juist ook de persoonlijke risico’s van een ondernemer bespreken we. Denk bijvoorbeeld aan advies over pensioen of aansprakelijkheid. Of wat als je als ondernemer ziek wordt? Hoe kom je dan aan je inkomen?”.

Eerste klant geholpen

Dick vertelt trots: “Via Lyanne Flikkenschild (adviseur bij Kennispoort) zijn we nu al in contact gekomen met een ontwerper uit Zwolle. Hij vroeg zich af hoe het was gesteld met zijn aansprakelijkheid en hoe hij zich kon verzekeren tegen ziekte. Dát soort vragen, dáár krijgen wij energie van. Het was zo’n leuk gesprek, ik weet zeker: die hebben we nu al verder geholpen. Gewoon, door eerlijk te zijn en hem keuzes voor te leggen. Als dat in dit tempo door gaat, zijn we heel tevreden.”

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies uit Heerde is een organisatie in financieel advies en schade in de regio. Het bedrijf heeft 70 medewerkers. 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven zijn klant.

Over Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in de regio Zwolle bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.