Ben je ondernemer op de Noord-Veluwe? En ondervindt jouw bedrijf financiële problemen als gevolg van de coronacrisis? Onze samenwerkingspartner Van der Zee Stichting biedt een helpende hand aan ondernemers op de Noord-Veluwe die door de crisis in de problemen komen.

Over de Van der Zee Stichting

De Van der Zee Stichting ondersteunt ondernemers, bedrijven, andere organisaties en initiatieven die de werkgelegenheid op de Noord-Veluwe stimuleren. Daarmee levert de stichting een bijdrage aan een leefbare en economisch gezonde regio. Ook biedt de stichting hulp tijdens de coronacrisis.

Ondersteuning bij financiële problemen door coronacrisis

Ondervindt jouw bedrijf financiële problemen doordat je geen producten of diensten kunt leveren en/of doordat uw medewerkers niet kunnen werken? Zijn de maatregelen van de rijksoverheid, gemeente en bank niet voldoende of niet op tijd voor uw bedrijf? De Van der Zee Stichting bekijkt graag de mogelijkheid voor een kortlopende financiering om deze moeilijke periode te overbruggen.

Meer informatie?

Dan kunt u verder werken aan de toekomst van uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via Rogier Eenkhoorn (innovatieadviseur Kennispoort Regio Zwolle) via rogier@kennispoortregiozwolle.nl of 0643224969. Kijk voor meer informatie ook op de website van de Van der Zee Stichting.  

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.