Vijf internationale studenten van het Windesheim Honours College hebben een onderzoek gedaan naar trends en scenario’s in de handel van de agrarische sector in de regio Zwolle en Nederland. Met het onderzoek kan Kennispoort Regio Zwolle de agri & food sector in de regio Zwolle voorbereiden op de mogelijke veranderingen in de landbouw en handel.

Rapport en infographic

De studenten hebben een rapport en een infographic gemaakt. Het rapport heet ‘Future Agricultural trade | 2025 – 2030’. In het rapport worden 4 scenario’s beschreven. Ook worden 4 strategieën om op de scenario’s in te spelen, beschreven. Zo kunnen lokale landbouwbedrijven zich voorbereiden op toekomstige gebeurtenissen. De infographic staat hieronder afgebeeld. Zowel het rapport als de infographic zijn in het Engels geschreven.

Meer informatie

De studenten werkten samen met Petra van den Hengel, innovatieadviseur bij Kennispoort Regio Zwolle. Wil je het rapport ontvangen of meer informatie over het onderzoek? Neem dan contact op met Petra: 06 50 83 87 79 of petra@kennispoortregiozwolle.nl.

Infographic Future Agriculture and trade | Netherlands and Region Zwolle | 2025 – 2030

FUTURE AGRICULTURE & TRADE
Infogram

 

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.