Wil je werk maken van jouw vernieuwende en duurzame idee voor de agro&food sector? Provincie Overijssel heeft een subsidie waarmee je advies en ondersteuning kunt krijgen bij jouw project. Deze subsidie is speciaal voor organisaties actief in de agro&food sector met een vestiging in de provincie Overijssel. De subsidieregeling heeft een waarde van maximaal € 10.000,- per aanvraag. Werk met de hulp van Kennispoort Regio Zwolle jouw idee uit tot een sterk plan, zodat jij een goede kans maakt op de subsidie. 

Meer informatie en voorwaarden

Een belangrijke voorwaarde van de subsidie is dat je een organisatie of bedrijf hebt actief in de agro&food sector met een vestiging in Overijssel. Daarnaast moet de activiteit die jij wilt uitvoeren een steentje bijdragen aan de verduurzaming en vernieuwing van de agro&food sector.  

Je kunt een subsidieaanvraag indienen voor verschillende activiteiten: 

  • Activiteit A: Advies en ondersteuning bij het beantwoorden van een vraagstuk voor innovatie in de agro&food sector. 
  • Activiteit B: Het uitvoeren van een onderzoek voor innovatie in de agro&food sector. 
  • Activiteit C: Het opstellen van een bedrijfsplan voor de overgang naar kringlooplandbouw. 

Bekijk hier alle voorwaarden per activiteit. 

Aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan met het aanvraagformulier ‘Advies en ondersteuning agro&food in Overijssel’ op deze pagina van provincie Overijssel. In het formulier kun je ook de gevraagde bijlagen uploaden. De ingediende aanvragen worden in volgorde van ontvangst van volledige aanvragen behandeld. Om een goede kans te maken op de subsidie is het verstandig om jouw aanvraag zo snel mogelijk in te dienen. De behandeltermijn van jouw aanvraag is maximaal dertien weken. Provincie Overijssel verleent de subsidies tot het beschikbare budget bereikt is. 

Hulp nodig?

Heb je vragen over deze subsidieregeling? Of wil je dat iemand meedenkt over jouw aanvraag? Laat je contactgegevens achter en wij bellen je terug. Je kunt Jacqueline Kuiper, onze innovatieadviseur food, natuurlijk ook zelf bereiken via 06 – 22 20 69 93 of jacqueline@kennispoortregiozwolle.nl. 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.