De provincie Overijssel heeft een subsidie voor het verkrijgen van hulp bij kennisvragen over innovaties van Overijsselse bedrijven in de Agro en Food sector. De subsidieregeling heeft een waarde van maximaal € 10.000,- per aanvraag. Heb jij een idee waarmee je aan de slag wil? Werk met de hulp van Kennispoort jouw idee uit tot een sterk plan zodat jij een goede kans maakt op de subsidieregeling.

Meer informatie en voorwaarden

Een belangrijke voorwaarde van de subsidie ‘Kennisondersteuning agro en food in Overijssel 2020’ is dat je een organisatie of bedrijf hebt uit de Agro en Food sector met een vestiging in Overijssel. Daarnaast moet je innovatie bijdragen aan het verduurzamen en versterken van de Overijsselse Agro en Food sector. Het bedrag voor kennisondersteuning moet minimaal € 2.500,- zijn. De subsidie dekt maximaal de helft van de kosten en is maximaal € 10.000,- per aanvraag.

Kennispoort helpt kosteloos

De subsidieregeling biedt een kans om te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van kennis die je nodig hebt over het verkorten van de voedselketen, versterken van kringlooplandbouw, verbeteren van de relatie tussen boer en burger of eiwittransitie. De adviseurs van Kennispoort Regio Zwolle denken graag kosteloos met je mee over hoe jij als ondernemer kan innoveren.

Subsidie aanvragen Neem contact met mij op

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug