Van maandag 16 november tot en met woensdag 25 november 2020 helpen studenten van Aeres Hogeschool ondernemers met hun Agri & Food idee tijdens het innovatiebootcamp. Heb jij een Agri & Food vraagstuk waar de studenten mee aan de slag kunnen? Meld je aan voor het innovatiebootcamp. Wees er snel bij, we hebben een beperkt aantal plekken. De bedrijfskunde en agrifoodbusiness studenten werken jouw idee uit tot een beknopt startupplan. Het innovatiebootcamp vindt plaats bij Aeres Hogeschool Dronten en is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week (GEW) Regio Zwolle 2020.

Het innovatiebootcamp

Zo’n 40 tweedejaars bedrijfskunde en agrifoodbusiness studenten van Aeres Hogeschool nemen deel aan het innovatiebootcamp. De studenten gaan in groepen aan de slag met vraagstukken waarin ze volledig hun creativiteit kwijt kunnen. Het innovatiebootcamp start met een inspirerende bijeenkomst samen met de studenten en opdrachtgevers. De daarop volgende dagen ontwikkelen de studenten ideeën als antwoord op het vraagstuk. De studenten laten de drie beste ideeën zien aan de opdrachtgever. Het beste idee werken de studenten verder uit tot een beknopt startupplan. Dit plan presenteren ze aan de opdrachtgever.

Global Entrepreneurship Week Regio Zwolle

Tijdens de GEW staat ondernemerschap en ondernemendheid wereldwijd centraal. GEW Nederland wil jonge mensen helpen economisch zelfstandig te zijn, door tijd en geld te steken in educatieve projecten en ondernemerschap. Onderwijsinstellingen in Regio Zwolle zetten zich in om ondernemend gedrag en ondernemerschap bij studenten en medewerkers te verhogen. Samen met ondernemers en de overheid, waaronder Kennispoort Regio Zwolle, organiseren de onderwijsinstellingen GEW Regio Zwolle.

Vraagstuk indienen

Heb jij een Agri & Food idee waar de studenten mee aan de slag kunnen? Dien dan hier je vraagstuk in. Wilma van Dalen van Aeres Hogeschool neemt contact met je op over je vraagstuk.

Vraagstuk indienen

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug