Het jaar 2019 is voor het team van Kennispoort regio Zwolle gestart met volop actie. We zijn druk bezig met het adviseren van ondernemers die aankloppen met een innovatief idee, met het helpen van ondernemers die een stap verder willen met hun bedrijf en het organiseren van activiteiten in de regio. En dat allemaal met als doel om de concurrentiepositie van de regio Zwolle te versterken door innovaties in de regio verder te brengen en ondernemerschap te bevorderen! Een supermooie uitdaging waaraan we ook dit jaar weer met passie en plezier zullen werken.

Professioneel team

Er staat inmiddels een professioneel team klaar dat vol energie en met de juiste kennis alle ondernemers in de regio kan bedienen. In het afgelopen jaar hebben we een aantal nieuwe innovatie en MKB-adviseurs aangetrokken. Zij hebben hun draai gevonden en werken aan een groot aantal innovatietrajecten. Samen met onze vertrouwde gezichten en de projectleiders denken ze mee over businessplannen, sparren met ondernemers en adviseren over financieringsmogelijkheden. Of het nu gaat om agri & food, onderwijs, ondernemerschap in het algemeen, internationaal zakendoen of e-commerce: Kennispoort regio Zwolle heeft de kennis en kunde in huis om ondernemers te faciliteren.

Breed netwerk

Samen met het Health Innovation Park kunnen we zorgprofessionals verder helpen en met het Polymer Science Park de ondernemers die zich met kunststoftechnologie bezighouden. Daarnaast hebben we een mooi partnernetwerk. Partners zijn voor ons onmisbaar. Ondernemers met specifieke vragen verwijzen we naar hen door. Of het nu gaat om financieel advies, media-advies of kennis rond merken, er is altijd wel een partner die we kunnen inschakelen. De waarde van onze partners hebben we zichtbaar gemaakt in dit filmpje.

Verrassende events en zichtbaarheid

Ondernemers met mooie verhalen over hun innovaties geven we graag een podium op onze website of andere communicatiekanalen. Zichtbaarheid is juist voor hen van belang. Het team Communicatie & Events zorgt hiervoor en zal ook in 2019 op zoek gaan naar de pareltjes in de regio. Kennisoverdracht, mensen aan elkaar verbinden en nieuwe thema’s op de kaart zetten, dat doen we ook door het organiseren van verrassende events. Van het jaarlijkse XIC tot excursies aan vernieuwende bedrijven en het regelen van themabijeenkomsten, wij zorgen ervoor! Heeft u een idee voor een bijeenkomst? Laat het ons weten. Want, samen met u zetten we graag de regio op de kaart!

Netty Wakker

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.