Het is een uitzonderlijke tijd. Landelijk zijn stevige maatregelen genomen en zijn goede loketten ingericht om ondernemers te helpen. Ook Kennispoort probeert ondernemers waar mogelijk zo goed mogelijk te helpen. Voor welke ondersteuning kun je bij ons terecht? En welke landelijke loketten zijn beschikbaar voor ondernemers?

Loketten coronacrisis

Het kabinet heeft stevige maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen en banen te behouden. Ook zijn loketten geopend voor ondernemersvragen over de crisis. Een overzicht van belangrijke loketten en pagina’s is terug te vinden op een speciaal ingerichte pagina op de website van Kennispoort. Deze pagina wordt actueel gehouden.

Ondersteuning Kennispoort

Het team van Kennispoort staat klaar voor ondernemers om te klankborden en ondersteuning te bieden tijdens de crisis. Ondernemers nemen contact met ons op om te sparren over bijvoorbeeld nieuwe businessmodellen (die soms noodgedwongen ontstaan), het online aanbieden van diensten en producten en advies bij financiering en internationaal zaken doen. Een overzicht is te vinden op een speciaal ingerichte pagina www.kennispoortregiozwolle.nl/corona.

Contact

Wij denken graag met je mee en bieden ondersteuning. We zijn bereikbaar via 038 2022020. Of stuur ons een e-mail met je vraag naar info@kennispoortregiozwolle.nl, dan nemen wij contact met je op. Onze adviseurs zijn telefonisch en via videogesprekken (bijvoorbeeld Google Meet) bereikbaar.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.