Recent is gemeente Hoogeveen toegetreden tot het samenwerkingsverband Regio Zwolle. Dit was voor Ondernemend Hoogeveen aanleiding om op donderdag 8 mei 2019 een dagexcursie te doen naar Hasselt en Zwolle.

In de ochtend werden de ondernemers ontvangen bij Schagen Groep in Hasselt. Het familiebedrijf – dat actief is in de bouw en infrastructuur – won in 2018 de ‘Circulair Ondernemen Award’ van de Regio Zwolle en is toonaangevend op dit gebied door hoogwaardig hergebruik, hernieuwbare energie en eliminatie van afval.

Aansluitend werden het Polymer Science Park en PEC Zwolle bezocht. In het MAC3PARK stadion en Lumen Hotel kregen de ondernemers een rondleiding van oud-spelers en maakten ze kennis met PEC Zwolle / Regio Zwolle United en Kennispoort Regio Zwolle. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in het Bluefinger Restaurant van Lumen Hotel & Events.

Ruth Munster organiseerde namens Ondernemend Hoogeveen de excursie: ,,Het was een geslaagde dag. We hebben de afgelopen periode al meermaals prettig contact gehad met de innovatieadviseurs van Kennispoort. Het is leuk dat o.a. deze excursie daaruit is voortgekomen. De Regio Zwolle heeft ons gastvrij ontvangen en we voelen ons van harte welkom. We kijken ernaar uit om de komende jaren actief te worden in deze regio.’’

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.