Op 22 maart vond tijdens Plastics get Smart de aftrap van het nieuwe cluster Kunststoffen en Sensoren plaats. Ondernemers met een idee met betrekking tot de Smart Industry kunnen binnen dit cluster terecht om samen met onder andere zusterorganisatie Polymer Science Park en kennisinstellingen nieuwe plannen te ontwikkelen.

Demonstratieprojecten

Directeur van het Polymer Science Park, Mireille Kinket: ”We hebben als doel om het komende jaar een aantal demonstratieprojecten uit te voeren met bedrijven uit de kunststofsector en smart industry. Met die demonstratieprojecten kunnen we laten zien wat er allemaal in praktijk mogelijk is. Denk daarbij aan kunststofproducten die sensoren hebben en via het internet gekoppeld zijn aan een kennissysteem waardoor de gebruiker informatie krijgt (die voorheen niet beschikbaar was) om betere beslissingen te nemen. Doordat wij deze cross-sectorale samenwerking faciliteren kunnen partijen de slag naar de smart industry veel sneller maken.”

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de resultaten van het cluster of zelf deelnemen aan een van de demonstratieprojecten? Houd dan de website www.polymersciencepark.nl in de gaten. Hier komt in de loop van het jaar ook meer informatie over de workshops die Polymer Science Park gaat geven samen met de clusterpartners LEO Robotics, Universiteit Twente, Hogeschool Windesheim, FME en Wageningen Universiteit en Researchcentrum.

Foto: Freddy Schinkel 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.