Kennispoort Regio Zwolle en RegioOpleiders Regio Zwolle zoeken een bruisende office-teamplayer.

Kennispoort Regio Zwolle

Regio Zwolle bruist van de nieuwe initiatieven en ideeën. Kennispoort Regio Zwolle zet zich in om ondernemers te helpen met de ontwikkeling hiervan!

Kennispoort Regio Zwolle is hét loket in Regio Zwolle voor ondernemers met vragen en ideeën op het gebied van; vernieuwend ondernemerschap, innovatie en internationalisering.

Ondernemers in Regio Zwolle krijgen concreet en onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Daarnaast stimuleert en ondersteunt Kennispoort (via Trade Office) ondernemers om internationaal zaken te doen. Samen met onze samenwerkingspartners Health Innovation Park en het Polymer Science Park zijn wij het netwerk van ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid om het maatschappelijk en economisch rendement van de Regio Zwolle te verbeteren.

RegioOpleiders Regio Zwolle

RegioOpleiders is dé makelaar in opleidingen. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en opleiders (mbo, hbo en commercieel onderwijs) binnen Regio Zwolle. Wij brengen vraagstukken op het gebied van een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ in kaart, zodat de aangesloten leden van RegioOpleiders hier, al dan niet gezamenlijk, een passend aanbod op kunnen aanbieden. Op deze manier lossen wij gezamenlijk kwalitatieve vraagstukken op de arbeidsmarkt van Regio Zwolle op.

De samenwerking tussen onderwijsinstellingen en particuliere aanbieders van scholing is nieuw en uniek en maakt de wegen naar een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ steeds transparanter. Kortom, RegioOpleiders wijst ondernemers de weg naar een passend opleidingsaanbod.

Wij dragen zowel bij aan de doelstellingen uit de Human Capital Agenda van Regio Zwolle en aan de drie ambities: beschikbaarheid, wendbaarheid, inclusiviteit.

Kennispoort Regio Zwolle en RegioOpleiders geloven in de kracht van samen, zowel voor Regio Zwolle, maar ook binnen onze teams, daarom zijn wij (gezamenlijk) als team op zoek naar:

Bruisende office-teamplayer

24-28 uur

Als bruisende teamplayer ondersteun je jouw collega’s op het gebied van office management, events, marketing & communicatie en ben jij de linkingpin naar onze Business Clubs en Bedrijven Kringen. Je bent communicatief sterk, kent het secretariële vak, je organiseert en regelt van alles, bent ondersteunend, maar weet ook van de inhoud. Kortom, je ben onmisbaar voor ons.

Profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO/ HBO opleiding
  • Je hebt kennis van en ervaring met MS Office en Excel
  • Je kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen, maar je kunt ook goed samenwerken op diverse niveaus.

Bovenal ben je representatief, dienstverlenend, nauwkeurig, communicatief sterk en stressbestendig.

Wat wij bieden:

  • Een geweldig en boeiend netwerk en een prachtig team collega’s
  • De mogelijkheid je kennis en ideeën verder te brengen en te delen
  • Volop ruimte tot ontwikkeling in diverse vakgebieden
  • Geen 9 tot 5 baan, maar flexibele werktijden en een flexibele werkomgeving
  • Marktconform salaris

Geïnteresseerd?

Ondernemende mensen worden van harte uitgenodigd te reageren. Voor meer informatie over de procedure en het profiel graag contact opnemen met Christine Schakenbos, Office & HR Manager (038 202 20 21). Een motivatiebrief voorzien van C.V. ontvangen wij graag uiterlijk 20 januari 2020 via christine@kennispoortregiozwolle.nl t.a.v. Netty Wakker, directeur Kennispoort Regio Zwolle.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug